Britt Indrevold Aastvedt i Executive Gifts ble årets leverandør i 2021
Britt Indrevold Aastvedt i Executive Gifts ble årets leverandør i 2021

DU avgjør hvem som blir årets leverandør

Tekstilforum vil som vanlig kåre årets leverandør i forbindelse med innkjøpsdagene i februar. DU kan bestemme hvem som vinner ved å sende inn forslag på din kandidat til ove@askmedia.no.

Publisert

Med en årlig kåring av årets leverandør ønsker Tekstilforum å sette søkelyset på leverandørenes viktige rolle i verdikjeden. Det er stor spredning blant leverandørene, fra den enslige agenten til store, internasjonale konsern. Men størrelsen spiller ingen rolle i denne sammenhengen; det er leverandørens evne til å yte service, holde det som blir lovet, stille opp for kundene sine og være en troverdig, langsiktig partner som er til å stole på som teller. Noe som understrekes av de siste to års vinnere: Bestseller i 2020 og Executive Gifts i 2021. Den ene Danmarks største tekstilkonsern med distribusjon over hele verden. Den andre en enkvinnes-bedrift fra Bergen, drevet av Britt Indrevold Aastvedt.

Tekstilforums jury vurderer kandidatene ut fra følgende kriterier: å være en god og langsiktig samarbeidspartner for kundene sine gjennom å levere kvalitetsprodukter, med presise leveringer og raske suppleringer, ryddig og rask behandling av reklamasjoner, god kundeservice i alle ledd og være sparringpartner og rådgivere for butikkene. I tillegg vurderes antall stemmer.

Det som ble avgjørende i fjor var at Britt fikk nesten ti ganger så mange stemmer fra kundene sine som sine konkurrenter. Stemmer fra fornøyde kunder med varme anbefalinger om at nettopp denne leverandøren skiller seg ut fra andre med sine raske og pålitelige leveringer, inspirasjon og gode service. For å sitere juryens begrunnelse: «God kundeservice, mye inspirasjon og gode produkter. En leverandør som er «på» og som holder det som loves om kvalitet og levering.

Så send en mail til ove@askmedia.no med navnet på din favorittleverandør med en kort begrunnelse innen 1. februar.

Tidligere vinnere

Tekstilforum har kåret årets leverandør siden 2011 for å sette søkelyset på den viktige leverandørrollen i tekstilbransjen. Tidligere vinnere er 2 Biz, Cream, Ball Group, Floyd, Fransa, 4 Knits, Riccovero, Stay Hungry, Bestseller og Executive Gifts.

Powered by Labrador CMS