amazing
amazing

Amazing satser i Sverige

Asbjørn Fjeldheim og Arne Jäger har hatt suksess med omgåendemerket Amazing i Norge, og nå satser de i Sverige med egen agent.

Publisert

Asbjørn og Carina Fjeldheim og Arne Jäger.

- Det er stor etterspørsel etter omgående varer i markedet, og det er en helt riktig vei å gå for butikkene, sier Asbjørn Fjeldheim. – Vi kan følge trender og endringer i markedet mye kjappere enn ved tradisjonell produksjon. Butikkene kan få nye varer hver uke. De binder mindre kapital i forhåndsordre og øker omløpshastigheten. På den måten blir de mer konkurransedyktige i kampen med kjedene. Og de reduserer risikoen for feilkjøp. Flere av de produktene vi selger i dag for levering neste måned hadde jeg ikke tatt risikoen på å bestille i februar om jeg hadde vært innkjøper. Men i dag ser jeg at de vil fungere i butikken, sier han.

Fjeldheim hadde lang fartstid i bransjen da han trakk seg tilbake for å satse på eiendom for noen år siden. Nå er han tilbake igjen, sammen med Arne Jäger, som har ansvaret for salget i Norge. Design- og innkjøpsansvarlig er Vibeke Johannesen, som har base i London.

- Vi har tro på at Amazing kan fungere godt internasjonalt. Nå satser vi først i Sverige samme ned agent Peter Skoglund. Med base i London ligger vi riktig plassert for en videre internasjonal satsing, sier Asbjørn Fjeldheim.

Powered by Labrador CMS