LauRie på minimessa:

Fokus på komfort, miljø og ansvarlighet

Danske LauRie setter fokus på ansvarlighet i forhold til miljø og mennesker.

Publisert

-I LauRie elsker vi klassikerne. Garderobens tidløse elementer som vi går tilbake til igjen og igjen. Fordi de er til å stole på og fordi de er så komfortable å ha på seg, sier Faina , som selger Laurie i Norge, og som deltar på minimessa i Tromsø for første gang.

- Det langsiktige perspektivet er essensielt i vår designfilosofi, og det er vevd inn i vår historie, både når det gjelder materialvalg og lidenskap for passform. Vi ser på verden med bærekraft som utgangspunkt. Derfor ble vi det første damemerket i Danmark som ble STANDARD 100 OEKO-TEX® sertifisert i 2016. Arbeidet med sertifisering og fokus på miljø, bærekraft og sosialt ansvar utvikles stadig. For oss er full åpenhet den eneste veien fremover, og vi anser sertifiseringer som de mest robuste tillitserklæringene, sier hun.

"It’s got to feel right."

- LauRie har arbeidet siden 1987 ut fra mantraet; ”It’s got to feel right.”. For LauRie betyr det at klær skal være behagelig å ha på, samtidig som det produseres ut fra en bærekraftig tankegang. Det skal føles riktig. Helt fra designets start til det ferdige produktet du står med i hendene. Alle produkter blir til med et altavgjørende fokus på passform og komfort, fordi vi tror på at langtidsholdbare produkter fortjener et gjennomtenkt design. Ansvarlig produksjon og en respekt for de materialene vi tar i bruk, er en naturlig del av vår designfilosofi. LauRie er til stilbevisste kvinner som setter pris på enestående kvalitet og uovertruffen komfort i alle aldre. Merket har Nord-Europas største utvalg av basisbukser, som finnes i 9 forskjellige silhuetter i størrelser fra 36-52. De er designet i Danmark, produsert i Europa og elsket av kvinner verden over.

Hva er bærekraft?

- Ordet bærekraft dukker stadig opp. Men hva betyr det at klærne fra LauRie er bærekraftige?

- Bærekraftige klær er fremstilt av tekstiler som er produsert under store krav til hvilke råvarer de produseres av, hvordan de bearbeides, og hvilket avtrykk de setter på vår store omverden.

Ingen helseskadelige kjemikalier

- LauRie skaper kvalitetstøy som er bærekraftig i forhold til design, materialvalg og produksjon. I konvensjonelt produsert tøy er det ofte rester av kjemikalier, som gradvis frigjøres når klærne tas i bruk. Og de skadelige kjemikalierestene ender opp i den som bærer klærne. Som det første kvinnelige merke i Danmark, ble vi i 2016 STANDARD 100 by OEKO-TEX®-sertifisert. Det er din garanti for at OEKO-TEX®-sertifisert tøy fra LauRie er hud- og miljøvennlig. Du kan derfor være sikker på at selv glidelåsen i dine nye OEKO-TEX®-sertifiserte jeans fra LauRie, er laget uten helseskadelige kjemikalier. I tillegg tilbyr LauRie jeans som er Svanemærket, viskose som er EcoVero sertifisert og den behagelige kvaliteten Tencel.

Powered by Labrador CMS