Close to My Heart:

Lanserer barnekolleksjon og internasjonal nettbutikk

I dag, onsdag, lanserer Close to My Heart sin første barnekolleksjon, Darlings By Close To My Heart. Samtidig lanseres en internasjonal nettbutikk, closetomyheartnorway.com.

Publisert

Den første utgaven av Close to My Heart Darlings er en liten kolleksjon basert på bestselgere i voksenkolleksjonen, laget i barnestørrelser. Med samme eksklusive materialer og samme print, men designet og konstruert i barnestørrelser med hjelp av eksperter på konstruksjon for barn, for å få riktig funksjonalitet og passform. Resultatet er Siv Katralen svært fornøyd med: Et mor-datterkonsept i medium/medium pluss-segmentet, hvor mor og datter kan kle seg likt.

- Kolleksjonen består av 10 modeller, blant annet kjoler i 100% lin, bomullsfrotté og Mia, vår mest solgte cardigan i Mohair. Litt loungewear og litt pyntet, klær som tåler allsidig og røff bruk, både til fritid, skole og barnehage. I materialer og kvaliteter som kan gå i arv. Størrelsene går fra 2 til 7/8 år.

- Til høsten vil det komme flere unike barnemodeller. I første omgang vil barnekolleksjonen bli solgt på nett, men om det er noen forhandlere som ønsker å ta den inn, så åpner vi for det.

Close to My Heart´s DNA er Nepal, og nettopp her skal deler av produksjonen være. Spesielt strikk i gode ullkvaliteter, som selvsagt vil matche mor.

Internasjonal nettbutikk

Den siste tiden har det kommet stadig flere internasjonale forespørsler om Close to My Heart. Både fra en rekke europeiske land, som Sverige, Nederland, Tyskland og Irland, og USA. Derfor lanseres merket internasjonalt med nettbutikken closetomyheartnorway.com i dag. Noe som blant annet markedsføres tungt i sosiale medier og med hjelp fra utvalgte influensere.

Siv understreker: - Det er ikke snakk om betalt samarbeid, det er bare de som elsker plaggene og som vil vise det frem på grunn av det!

Powered by Labrador CMS