Lillelam med dåpskolleksjon

10 år etter at Celine Engelstad lanserte sin første smykkekolleksjon er hun tilbake med ny kolleksjon - men denne gangen er det eksklusive og særegne smykkene byttet ut med et dåpssett utviklet i samarbeid med det norske merket Lillelam.

Publisert

Celine Engelstad lanserte sin første smykkekolleksjon høsten 2008 og smykkene ble raskt en stor suksess i Norge. Kjendiser som Tone Damli, Helene Bøksle og Prinsesse Märtha Louise har blitt observert med smykkene ved flere anledninger. Mye har skjedd siden den gang. Celine Engelstad har blant annet fått to barn og har dermed endret fokus de siste årene.

- Jeg har alltid fått inspirasjon av livsfasen jeg befinner meg i. Smykkene mine var inspirert av spennende historier fra dagliglivet og eksotiske reiser rundt om i verden. Som tobarnsmor er jeg i en annen fase hvor jeg også finner mye inspirasjon i barna mine.

Det var et tilfeldig møte mellom de to gründerkvinnene som ble utgangspunktet for det kreative samarbeidet. Begge deler en felles skaperglede og en lidenskap for barn, som ble grunnlaget for dåpssettet som består av en dåpskjole, kyse og selvfølgelig et lite sølvsmykke.

- Lillelam er pionér når det kommer til fine og praktiske barneklær av merinoull med høyest mykhetsgrad og fiberverdier. Det ligger mye omsorg og kjærlighet i hvert eneste plagg og jeg har brukt produktene deres mye selv til mine egne barn. De er utrolig dyktige og denne prosessen har vært både gøy og lærerik, sier Engelstad.

Som forvalter av en av naturens mest edle og verdifulle ressurser, anser Lillelam det som en forpliktelse å sikre verdiene optimalt og hensynsfullt fra råvare til ferdig plagg. Lillelam-gründer Pernille Siem har vært stor tilhenger av Celine sine smykker og er glad for å ha fått til et samarbeid med designeren.

- Celine har alltid hatt en særegen stil og er en dyktig designer. Dette har vært et spennende samarbeid og har kommet frem til et resultat vi begge er stolte av å lansere, forteller Siem. (Pressemelding)

Powered by Labrador CMS