Lillelam med Mummi-kolleksjon

Lillelam har inngått samarbeid med Mummin og lanserer en eksklusiv Mummi kolleksjon i Lillelams Classic serie.

- Lillelam og Mummi deler felles verdigrunnlag om omsorg og kjærlighet, og å ta vare på hverandre og naturen. Derfor var det lett å takke ja til et samarbeid da vi ble spurt for et drøyt år siden», sier Pernille Siem, gründer og eier av Lillelam.

Tove Janssons vidunderlige fortellinger om Mummidalen er alltid tett på naturen med en lekenhet i fantasien som er tidløs og universell, og som passer inn i alle deler av verden, uansett alder. Både hennes budskap og verdier har mange synergier med Lillelam.

- Lillelam er en merkevare som bruker merinoull som er et rent naturmateriale, som er fullt nedbrytbart i naturen. Helt fra starten ønsket jeg å skape en merkevare av høy kvalitet som var både tidløs og klassisk, slik at plaggene kunne vare lenge og gå i arv. Bortimot 90 prosent av det vi selger i dag er en kolleksjon jeg tegnet tilbake i 2004; sparkedressen og tilhørende Classic serien, fortsetter Pernille.

Lillelams Mummikolleksjon består av vår sparkedress og lue samt strømpebukse i to tidsriktige farger; melert karamell og en nydelig melert gråfarge.

- Det måtte bli Mummitrollet som skulle representere Lillelams myke verden! Vi syntes de går sammen som hånd i hanske og innbyr til lek og kos, forklarer Pernille entusiastisk. - Vi har valgt et lekende og søtt motiv av Mummitrollet som strikkes inn i produktene. Vi bruker som vanlig vårt kvalitetsgarn i 100 prosent merino som ikke klør. Dressen har brettekanter på ermer og ben som gjør det mulig å vokse i den. Mummidressen strikkes noe tynnere enn vår klassiske sparkedress, slik at den kan brukes innendørs uten å bli for varm. Luen får nye detaljer som fuskepels-dusk i tillegg til Mummitrollet som strikkes inn i foran.

Om Mummi

Tove Jansson (1914-2001) er en av de mest berømte finske kunstnerne gjennom tidene. Janssons verdifulle livsverk dukker opp i mange forskjellige former, så vel som forfattere, kunstnere og tegnere. Det er over 75 år siden Mummidalen ble skapt gjennom Tove Janssons første Mummibok, Småtrollene og den store oversvømmelsen. Eventyret om Mummidalen er inspirert av mangfold, naturen og med menneskelige relasjoner, og har blitt kjent over hele verden. I dag er Mummidalen en tidløs scene for karakterer vi kan kjenne igjen i oss selv og andre.

Om Lillelam

I 2004 var Lillelam pionerer ved å være først ute med å lage barneklær i fineste merinoull i Norge, da merino var et ukjent materiale innen barneklær. Siden den gang har vi vært tro til vårt konsept og våre verdier, som bygger på å skape varme barneklær med kjærlighet og omsorg på en bærekraftig og etisk forsvarlig måte. I dag er vi stolte over at Lillelam er markedsleder innen barneklær i merinoull i Norge.

Lillelams Mummikolleksjon kommer for salg til høsten i vår konsept butikk på Grünerløkka, på våre nettbutikker lillelam.no og lillelam.com, samt hos utvalgte forhandlere av Lillelam.

Powered by Labrador CMS