TSHofw_tirsd 509

OFW: Stående applaus for TSH

I går viste TSH to kolleksjoner på OFWs hovedarena: Merkets første brudekolleksjon Love in White, og kjolekolleksjonen Spring Flower. Hos publikum satt både jubel og applaus løst under hele visningen.

Publisert

Laserkuttede blomster er å se på flere av kjolene til TSH

Flere bilder nederst i saken

Det var et begeistret publikum som tok i mot TSH i går, og visningen ble avsluttet med stående applaus for designer Tina Steffenakk Hermansen

Spring Flower-kolleksjonen er visstnok inspirert av naturen og lukten av friske blomster i varmt solskinn etter lett regn. – Noe som gjenspeiles i fargepaletten: Hot pink, rosa, salmon, lilla, mint, gul, sort, perlemor, aprikos og gull går igjen. Materialene som dominerer er silke, silkechiffon, polyester, blonder og paljetter.

Det mest iøynefallende med kolleksjonene er kanskje TSHs måte å skape volum og liv i plaggene på: Hun bruker blant annet teknikker som draperinger, laserkuttede blomster og perler sydd på stoffet, og hun danderer stoffet som bølgende blomster.

I brudekolleksjonen ser vi også TSHs sans for teknikk, men her er fargepaletten hvit og perlemor, og materialene som brukes er silke, silkechiffon, blonder, dutchesse, tyll, paljetter og perler.

Her er noen av plaggene som høstet jubel under gårsdagens visning:

Stående applaus for designer Tina Steffenakk Hermansen etter visningen

Powered by Labrador CMS