Lasse Transeth i Svein Transeth Sportswear/GANT kunne ta mot prisen for årets leverandør i fjor. Hvem vinner denne gang?

Stem på årets leverandør!

Tekstilforum vil som vanlig kåre årets leverandør i forbindelse med innkjøpsdagene i februar. DU kan bestemme hvem som vinner ved å sende inn forslag på din kandidat til ove@askmedia.no.

Publisert

Tidligere vinnere

Tekstilforum har kåret årets leverandør siden 2011 for å sette søkelyset på den viktige leverandørrollen i tekstilbransjen. Tidligere vinnere er 2 Biz, Cream, Ball Group, Floyd, Fransa, 4 Knits, Riccovero, Stay Hungry, Bestseller, Executive Gifts og Gant/Svein Transeth Sportswear

Med en årlig kåring av årets leverandør ønsker Tekstilforum å sette søkelyset på leverandørenes viktige rolle i verdikjeden. Det er stor variasjon i leverandørleddet, fra den enslige agenten til store, internasjonale konsern. Men størrelsen spiller ingen rolle i denne sammenhengen; det er leverandørens evne til å yte service, holde det som blir lovet, stille opp for kundene sine og være en troverdig, langsiktig partner som er til å stole på som teller.

Tekstilforums jury vurderer kandidatene ut fra følgende kriterier: å være en god og langsiktig samarbeidspartner for kundene sine gjennom å levere kvalitetsprodukter, med presise leveringer og raske suppleringer, ryddig og rask behandling av reklamasjoner, god kundeservice i alle ledd og være sparringpartner og rådgivere for butikkene. I tillegg vurderes antall stemmer.

Så send en mail til ove@askmedia.no med navnet på din favorittleverandør med en kort begrunnelse innen 1. februar.

Powered by Labrador CMS