Butikken ligger like ved kaia
Butikken ligger like ved kaia

Zero åpnet i Hammerfest

Hege Johnsen har åpnet sin sjuende butikk i Finnmark. Det skjedde sist fredag, da hun og datteren Mia åpnet dørene til det siste tilskuddet til Zero-familien, denne gang i Hammerfest.

Publisert

Dermed er det Zero i Kirkenes (2), Vadsø, Vardø, Tana, Alta og Hammerfest. Johnsen har lenge sett på mulighetene for butikk i Hammerfest, og da hun fikk tak i et ledig lokale like ved hurtigbåtkaia, noe hun selv emner er en perfekt beliggenhet, slo hun til.

De første dagene etter åpningen har vært svært travle, og Hege og Mia er godt fornøyd:

- Vi har fått en fantastisk respons, med stor pågang hele tiden, sier Mia, som har måttet sette begrensninger med maks antall personer inne om gangen for å overholde smittevernreglene.

- Det er mange som kjenner oss fra før, enten fra sosiale medier eller fra butikkene andre steder i Finnmark, så vi har hatt stor trafikk og god stemning, sier hun.

En blanding av lyse farger, treverk og svart metall gir et delikat og lyst inntrykk
En blanding av lyse farger, treverk og svart metall gir et delikat og lyst inntrykk

Butikken er totalt på rundt 200 kvadratmeter, med rundt 160 kvadratmeter salgsflate. Her er både dame- og herreklær, og en liten barneavdeling. – Vi har barneklær i butikkene i Vadsø og Kirkenes, og ville prøve med en liten barneavdeling med her i Hammerfest også. Noe som har fungert meget bra, sier Mia.

En god blanding av merker i ulike prisklasser
En god blanding av merker i ulike prisklasser

Butikken har samme profil og omtrent samme merkemiks som de andre Zero-butikkene: med en god blanding av rimelige merker og noen litt dyrere. Som for eksempel Gant, Selected Femme, Yas, Mos Mosh og Tiger of Sweden.

Hege Jhnsen sammen med datteren Mia
Hege Jhnsen sammen med datteren Mia

- Vi kjøpte lageret til Hennes Konfeksjon, som har avviklet, og som hadde mange av de samme merkene som oss, men som også hadde noen fine merker i tillegg, som by Timo. En god løsning for begge parter, sier Hege.

Hun har brukt samme innredningsleverandør som i de fleste andre butikkene – Bård Løkenhagen i Inter Partner Nor – og er godt fornøyd: - Vi har stort sett brukt samme farger og samme innredning som i de andre butikkene våre, slik at vi får den samme stilen. Det har blitt en fin, lys og delikat butikk med god beliggenhet som vi er meget godt fornøyd med. Og folk i Hammerfest har også gitt uttrykk for at de synes butikken er fin, så da er alt bra.

- Dette var butikk nummer sju - er det flere steder i Finnmark med plass til en Zero-butikk?

- Nei, nå skal vi ta det med ro en stund!

Powered by Labrador CMS