rik Tomren og Marius Lindholt
rik Tomren og Marius Lindholt

EG kjøper Front Systems

EG har kjøpt Front Systems AS og styrker sin posisjon som den foretrukne samarbeidspartner av digitale løsninger til varehandelen i Norden.

Publisert

Med oppkjøpet av det norske selskapet Front Systems AS styrker EG sitt eksisterende tilbud av IT-løsninger til varehandelen med en brukervennlig skybasert løsning for butikker og varehandelskjeder. Løsningen til Front Systems vil komplementere EG sine eksisterende løsninger for de større detaljhandelskjeder i Norden, heter det i en pressemelding fra Eg.

- Som en av de markedsledende leverandører av bransjespesifikk programvare for flere bransjer, herunder detaljhandel, vil vi gi kundene våre de samme digitale mulighetene til å konkurrere enten det er en frittstående butikk eller en større internasjonal kjede. Med oppkjøpet av Front Systems sørger vi for at også butikker, kjeder og merkevarer får tilgang til de beste verktøyene for sine utfordringer, uansett hvor de er på sin digitale reise og hvilke utfordringer de møter, sier Mikkel Bardram, konsernsjef for EG.

- Detaljhandelen er en bransje i stadig endring hvor nye digitale løsninger bidrar til å skape bedre og mer uniforme handleopplevelser på tvers av de kanaler kunden prefererer under sin kjøpsprosess. Varehandelen har vært kreative i å ta i bruk nye løsninger under den krevende perioden med Covid-19, hvor vi har utviklet og levert stadig nye og bedre digitale løsninger tilpasset endringer i kjøpsatferd som følge av ulike restriksjoner og endrede behov, sier Erik Tomren, direktør for EG Retail.

Han er derfor veldig fornøyd med å få Front Systems med på laget med sine 28 ansatte.

- Med oppkjøpet av Front Systems står EG nå som en av de sterkeste og mest kunnskapsrike leverandørene av digitale løsninger til detaljhandelsbransjen i Norden. Vi vil nå treffe hele markedet bedre og forsterke posisjonen betraktelig innenfor bl.a. fashion.

Organisasjonskulturen i Front Systems er unik og passer svært godt til EG. Vi gleder oss til å jobbe tett med Front Systems fremover sier Erik Tomren.

Videre vekst i Danmark

Marius Lindholt, administrerende direktør for Front Systems gleder seg over å bli en del av EG.

- EG er en solid og anerkjent aktør på det nordiske markedet, og de støtter opp under Front Systems sin visjon. Med sin inngående kompetanse fra bransjen, og ikke minst innen teknologi, vil EG bidra svært positivt til den videre utviklingen av Front Systems. Med EG som eier vil vi få tilgang til kompetanse og ressurser som gjør at vi kan øke farten på innovasjon og utvikling ytterligere, og med dette beholde posisjonen som en av de mest innovative aktørene på markedet. Front Systems har etablert seg i Danmark, og vi ser frem til den videre vekst i det danske markedet sammen med EG.

Med oppkjøpet av Front Systems vil EG Retail ha 190 ansatte som leverer løsninger til mer enn 500 kunder med over 8 000 butikker i mer enn 20 land.

Powered by Labrador CMS