Cubus går for ull med lang levetid

Cubus samarbeider med The Woolmark Company om sin nye Merino Premium Wool kolleksjon.

Publisert

Kleskjeden, som fra før er godt kjent for sine mange produkter i ren Merinoull, tar nå et skritt videre og lanserer sin nye Merino Premium Wool kolleksjon i samarbeid med verdenskjente The Woolmark Company.

The Woolmark Company er en anerkjent merkeordning og garanterer for ull av ypperste kvalitet og en sikret verdikjede.

I tillegg til at merinoullen er skånsom mot huden, er den også skånsom mot miljøet. Produksjonen krever mindre vann og energi enn både bomull og polyester og plaggene har lang levetid.

- I Cubus har vi merket oss at mange ønsker seg basisplagg som kan leve i motebildet over lengre tid. Svaret kan være en basic Merino T-skjorte eller cardigan. Alle skal ha råd til å kjøpe gode plagg av ull og vi er opptatt av å gi hele familien denne muligheten, sier Nina Roana Engebretsen, Design Manager i Cubus. (Pressemelding)

Om The Woolmark Company

The Woolmark Company er den globale autoriteten på ull. Gjennom et omfattende nettverk av relasjoner som spenner over den internasjonale tekstil- og moteindustrien, fremhever vi australsk ulls posisjon som den ultimate naturlige fiberen og fremste ingrediensen i luksusklær.

Woolmark-logoen er et av verdens mest anerkjente og respekterte merker, som gir sikkerhet for høyeste kvalitet The Woolmark Company er et datterselskap av Australian Wool Innovation, en ideell virksomhet som driver forskning, utvikling og markedsføring på vegne av rundt 60 000 ulldyrkere som hjelper til med å finansiere selskapet. @thewoolmarkcompany / www.woolmark.com

Powered by Labrador CMS