Innkjøperne er takknemlige for å møte mange leverandører på samme sted, og Hilde Reinum i 2 BIZ får travle dager i Scandic Sjølyst Hotel

Alt klart for god messe-stemning på Skøyen

- Alt er klappet og klart for god messestemning i Scandic Sjølyst Hotell fra fredag 4. februar, sier Geir Onsøyen i 2BIZ.

Publisert

Han har tatt initiativ til å samle 13 leverandører som blir å finne i konferanseavdelingen i Scandic Sjølyst hotell fra 4. til 11. februar.

- Vi har fått mange positive tilbakemeldinger fra kunder som er glad for at så mange leverandører fortsatt blir å treffe på Skøyen. Hilde og jeg i 2Biz har fulle avtalebøker, og de andre utstillerne melder også om meget god respons fra sine kunder. I tillegg har vi fått positive tilbakemeldinger fra de andre merkene som har showrom på Skøyen, fordi vi har mange felles kunder. Dermed blir det enklere for de tilreisende innkjøperne fordi de finner mange leverandører på samme sted, sier Onsøyen.

Med dette initiativet, og med Floyd og DK Company-merkene Cream, Kaffe, Culture, Saint Tropez, Karen by Simonsen og My Essential Wardrobe bare et steinkast unna, i Karenslyst Allé, og Ventus Fashion, Ventus Nordic, Meyer, Freequent, Casall, New Balance, Line of Oslo, Moxtex, Kindem Agenturer og flere andre leverandører i nærområdet, vil Skøyen bli et viktig stoppested for innkjøperne den neste uka.

Utstillerne i Scandic Sjølyst Hotel:

Dette er leverandørene som skal stå sammen med 2-BIZ i Scandic Sjølyst:

Alexander, Mazing, Boheme Europe, Isay, Sisters Point, M Collections/Prepair, Diz Smykker, Secrets by B, Alma, update, Redesigned by Dixie og Leas verden.

Powered by Labrador CMS