Fra Denim Hunter til My Essential Wardrobe

DK Company har jobbet lenge og grundig med å skifte navn på Denim Hunter til My Essential Wardrobe, men fra 1. juli ble konseptet rullet ut i full bredde.

Publisert

- Farvel til Denim Hunter betyr velkommen til MY ESSENTIAL WARDROBE. Pr. 1. juli lanserte vi et navneskifte som vi har arbeidet med lenge, og som vi når er klar til å rulle ut. Men det er mer enn bare et navneskifte. Vi har brukt det siste året på bearbeide hele vårt idégrunnlag, våre visjoner om en mer bæredyktig verden og understreke hvilken misjon vi gjerne vil ha, heter det i en pressemelding fra DK Company.

- Navnet er kanskje langt, men det forteller til gjengjeld også vår historie. ”Hvis du aldri har noe å ha på deg, har du nok for mye å velge mellom». Slik lyder vårt mantra, og nå, etter pandemien, sier svært mange; slutt med overforbruket, slutt med å kjøpe for å henge innerst i skapet eller bare bruke en enkelt gang. Det er dyrt, det er tankeløst for planeten og vi har da ikke blitt satt på pause i over et år, for nå bare å trykke på play, skru helt opp og fortsette der vi slapp?

- MY ESSENTIAL WARDROBE er kompromissløse styles som glir inn og ut av sesonger og danner en grunngarderobe man alltid kan bygge videre på og oppdatere med noen få sesongaktuelle moteplagg. I tråd med vår visjon har vi gått ned fra 9 til bare 4 kolleksjoner årlig, for vi mener det vi sier at vi vil demme opp for bruk- og kast-kulturen. Derfor lanserer vi i stedet et sterkt Essential-program, helt uavhengig av sesonger. Et program som alltid inneholder de 40 styles vi mener enhver kvinne skal ha i sin garderobe. Vi gjør det superenkel å skape den lille, kuraterte garderoben, slik at alle kan gjøre en forskjell med sitt forbruk. Fordi de enkelte er tidløse, holder lenge, sitter godt og kan brukes igjen og igjen.

- Price per wear (pris per gang du bruker plagget) er et av de bæredyktighetskriterier vi fokuserer aller mest på. Og derfor legger vi vår energi i å skape en garderobe bestående av feminine styles som er enkle å bruke, slik at du alltid ser ut som du føler deg. Vakker i det perfekt uperfekte. For det er i det uperfekte den ekte, personlige skjønnheten ligger. I MY ESSENTIAL WARDROBE bruker vi vår store ekspertise med denim. Vi mener at det er enhver kvinnes rett å rocke et par jeans, og vårespassformer og kvaliteter er en av våre største styrker. Denim er jo selve begrepet av en skjødesløs stil og blir bare finere og finere og mer personlig jo mer det blir brukt.

Vi bruker også denne nye starten som et nytt navn jo er, til å se bransjen rett i øynene og være selvkritiske og se oss selv med nye øyne. Derfor setter vi bæredyktighet, anvendelighet og stilsikkerhet enda mer i fokus.

Powered by Labrador CMS