Oversikt over leverandørene i Oslo

Mange leverandører på flyttefot - her finner du dem

Kartet over leverandører i Oslo-området må tegnes på nytt! I løpet av høsten har det vært en lang rekke endringer og forflytninger som gjør at innkjøperne må peile seg inn på nye adresser når de skal treffe sine leverandører i februar.

Publisert

Den viktigste kilden til endringer ligger i avviklingen av Moteforum, som ble tømt ved årsskiftet, med noen få unntak. TecTrading og Meyer Hosen har fortsatt sitt showrom sammen med Texcon. Freequent beholder sitt showrom i andre etasje under messen og flytter senere til 4. etasje. Også Casall og New Balance beholder sine showrom i Sjølyst Plass 3. Det samme gjelder Ventus Fashion og Ventus Nordic.

Floyd og DK Company, med merkene Karen by Simonsen, Cream, Kaffe, My Essential Wardrobe, Culture, Lounge Nine og Saint Tropez har flyttet til nye showrom i Skøyen Torg i Karenslyst Allé. 13 leverandører som tidligere holdt til i Moteforum har gått sammen om å leie konferanseavdelingen i Scandic Sjølyst Hotel fra fredag 4. til fredag 11. februar.

Dette er 2 Biz, Mazing, Boheme Europe, Redesigned by Dixie, Secrets by B, M Collections, Sisters Point, Leas Verden, Isay, Norcon/Aleksander, Updatecph, Alma og Diz Smykker.

Springhill, som tidligere holdt til i andre etasje i Moteforum, flytter til Karenslyst Allé 53.

Marc Lauge, InFront, Bessie, EAps, LéAgency, Rosenvinge.no, 7 Days, Makeløs, Pepper Norge og NF Group har flyttet til Norwegian Fashion Center på Fornebu.

Just Another Agency treffes i Hafrsfjordgt. 11, i samme hus som Teko Trading.

Guro Holsve og Seasons har flyttet til Maridalsveien 87 og overtar lokalene etter skodistributøren Selected Brands. Til Maridalsveien flytter også Nümph, Cocouture Norway, Brands by Sorgaard og T-Agency, som deler de tidligere lokalene til Sand. Brax har flyttet til Maridalsveien fra Fornebu.

Sand og Bertoni har flyttet til Nydalsveien 15, der de leier lokaler av Huset Høyer. Her er også A.S.K. Agency, Nova Agency, North Bound Agency (Gabba) og Front Society.

Iconic Apparel/ Fred Perry flytter til Nordregate 15, hvor de også åpner en multibrand butikk.

Powered by Labrador CMS