Diana Obst og Niina Hennig på plass i Maridalsveien 87.

Masai til Maridalsveien

D Agency og Masai har flyttet ut av Moteforum og inn i nytt showrom i Maridalsveien 87. Her disponerer de første etasje i den tidligere direktørboligen, med KV Agency som nærmeste nabo i andre etasje.

Publisert

- Et perfekt sted for oss! God plass, lyse, delikate lokaler og en herlig atmosfære i et gammelt, verneverdig bygg. Her stortrives vi, og skal sørge for at kundene våre gjør det også, slår Diana Obst og Niina Hennig fast.

De blir ikke helt alene i den romslige etasjen. Designer Anna Kamola flytter inn i et rom i august, og fra årsskiftet skal Jann Fredrik Jensen i Brands by Sorgaard også inn i samme etasje.

Diana og Niina har fylt opp de romslige lokalene med Masais store og varierte kolleksjon og gleder seg til å vise den fram til kundene:

- Det har skjedd svært mye nytt hos Masai de siste sesongene. De har så absolutt beholdt sitt DNA, som er godt likt og godt kjent blant kundene, men samtidig har det foregått en omfattende fornyelsesprosess og en utvidelse av kolleksjonen. Deler av kolleksjonen har fått et yngre og mer spennende uttrykk som er både tøft og nytenkende, helt i tråd med Masais nåværende og nye kunder, som ønsker seg noe nytt og trendy, sier Diana Obst.

Hun ramser opp: her er lekre ullkvaliteter, crispy cotton, nye og spennende print, en stor jakkekolleksjon, en ny, lekker loungekolleksjon og bukser med fantastisk passform. Nettopp passform som er tilpasset målgruppen på en perfekt måte er merkets store styrke. I det hele tatt: En flott forundringspakke med masse godteri!

- Mye av grunnen til at vi nå har en kolleksjon som jeg ikke vil nøle med er den beste noensinne, er at vi har tett kontakt med designerne, som er meget gode til å lytte til de signalene vi kommer med. Og denne gangen har de lyttet ekstra nøye!

Powered by Labrador CMS