Meyer beste herrebukse

Meyer Hosen er kåret til beste merke i en stor tysk undersøkelse om herrebukser.

Publisert

Undersøkelsen omfatter 27 merker og har fokus på bærekraft, design og produktkvalitet. Den er gjennomført av det uavhengige bransjetidsskriftet Textilwirtschaft.

I undersøkelsen gir tyske retailere sin bedømmelse om hvilke egenskaper som gir høyest salgspotensial. Et stort flertall slår fast at denim, såkalte joggpants og bukser med stretch og komfortabel passform er det som er mest populært blant kundene. Rundt halvparten av de spurte slår fast at bærekraft er et godt salgsargument og et viktig kriterium for kundene når de skal velge hvilket merke de skal kjøpe.

Meyer scoret høyt på alle kriterier og gikk til topps i undersøkelsen.

- Dette er en bekreftelse på at Meyer har hatt en meget vellykket prosess, både når det gjelder å fornye merket, utvikle den produktkvaliteten de er kjent for, og en massiv satsing på miljø og bærekraft de siste årene. Merket legger stor vekt på en mest mulig miljøvennlig og bærekraftig produksjon, både når det gjelder materialvalg, produksjon og logistikk og er blant annet Oeko-tex-sertifisert og som klimanøytralt produkt, sier Geir Håkonsløkken i Tec Trading, som selger Meyer Hosen i Norge.

Powered by Labrador CMS