Adventshjelp fra MbyM

Det danske merket MbyM, som også er store i Norge, bruker adventstiden til å gi noe tilbake til de som trener det med kampanjen MbyM gives back.

Publisert

Den første uken i desember samlet merket klær fra gamle kolleksjoner samt prøver som ikke lenger brukte ble brukt. I samarbeid med Pink Power Organization ble disse sendt til jenter og kvinner i Sierra Leone. Blant annet jobber Pink Power Organization for å skape sikkerhet blant de mange jentene og kvinnene som prostituerer seg for å overleve i Sierra Leone.

Den andre uken i desember ble det holdt et veldedighetssalg med klær fra tidligere kolelksjoner hvor alle pengene fra salget er donert til Røde Kors julestøtte.

Den tredje uken ble det sammen med søstermerket Message donert 50 000 kroner til den nylig startede veldedighetsorganisasjonen Pamoja. Pamoja er en organisasjon som på grunnlag av samtaler og workshops utarbeider en såkalt “arbeidsbok”, som skal hjelpe kvinner over hele verden til å få et globalisert syn på ulike temaer, samt diskutere og skape forståelse. Målet deres er å spre denne boken og dette nettverket til hele verden.

I den siste adventsuken samles gamle lookbooks og boards, som asylbarn i samarbeid med Røde Kors Ungdom og Røde Kors asylavdeling, vil lage collager av.

- På denne måten lager vi en kreativ, morsom og gledelig aktivitet samtidig som vi resirkulerer ting som ellers måtte kastes. Vi håper at vi med dette kan skape glede og spenning i disse ellers tøffe tider, samt inspirere andre til å innlemme veldedighet i sine CSR-strategier, heter det i pressemeldingen fra MbyM

Powered by Labrador CMS