En travel sommer for Mari Hille Christoffersen
En travel sommer for Mari Hille Christoffersen

- American Dreams er et drømmemerke!

- Amercan Dreams har vært en drøm for oss. Kombinasjonen av kvalitet, pris og ekspresslevering har gjort at slaget har gått langt bedre enn vi forventet, sier Mari Hille Christoffersen og Tore Almehagen i Just Another Agency.

Publisert

Mari startet i jobben som salgsansvarlig for American Dreams og A View i april i år. Etterspørselen etter begge merkene har gjort at hun har fått en meget travel vår og sommer. – Det er to fantastiske merker som jeg kan stå inne for, og som er morsomme å selge, slår hun fast.

American Dreams består av strikk og kjoler. Strikkegenserne kommer i ti farger. – Folk vil ha farger, optimisme og glede etter en lang og tøff periode, og butikkene vil ha varer raskt inn i butikken. Da er American Dreams-genserne en fulltreffer. Vi har tett kontakt med designerne, som er flinke til å lytte til de signalene vi kommer med, sier Tore Akmehagen.

Han jobber blant annet med Ivy Copenhagen, som har blitt bedriftens største merke. Pieszak, som er Ivy Copenhagens «storesøster», selger også bra. Det samme gjelder herremerkene Fat Moose og Clean Cut.

Vi har gode merker og samarbeidspartnere, sier tore Almehagen
Vi har gode merker og samarbeidspartnere, sier tore Almehagen

Just Another Agency er godt fornøyd med den merkemiksen de har i dag: - Det er merker som vi liker å jobbe med, som treffer svært godt i vårt segment, og hyggelige mennesker å samarbeide med. Det er slik vi vil ha det, sier Tore Almehagen.

Just Another Agency blir å finne i første etasje i Moteforum under Moteuka, i Masais tidligere lokaler, og blir der til Moteforum avvikles ved årsskiftet.

Powered by Labrador CMS