Askepott i Steen & Strøms juleutstilling

Et av de sikreste tegnene på at vi nærmer oss adventstiden, er avdukingen av den tradisjonsrike juleutstillingen på Steen & Strøm. Selv om mye har forandret seg i løpet av Steen & Strøm sin 224 år lange historie – så har juleutstillingene alltid blitt prioritert.

Publisert

Steen & Strøm bruker hver juleutstilling på å gi tilbake til Oslo sentrum og besøkende, ved å lage unike installasjoner i vinduene som vender mot Nedre Slottsgate, Prinsens gate, Kongens gate og, for første gang, Karl Johans gate.

Lørdag åpnet årets utstilling som i år er viet til den norske nyinnspillingen av Tre nøtter til Askepott.

- Steen & Strøm er et viktig samlingspunkt i Oslo, for både liten og stor. Spesielt er julen og juleutstillingen noe vi tar ekstra stolthet i, ettersom det handler om å gi tilbake til byen ved å skape magi for alle. Derfor er vi svært glade for årets samarbeid med Tre nøtter til Askepott, og håper at så mange som mulig vil ta turen til Steen & Strøm for å oppleve ekte julemagi, sier Kaia Kongsli, markedssjef for Steen & Strøm.

I vindusutstillingen, som kan sees fra 13. november og gjennom julen, kan besøkende få oppleve scener fra filmen. Utstilt er også kostymene fra filmen spesielt er kanskje Askepott sin sko og prinsessekjole.

Svenske Ray Atelier, som har gjort vindusutstillinger for merker som Totême og Hermès, har forvandlet det eventyrlige universet «Tre nøtter til Askepott» til Norges flotteste vindusutstilling. (Pressemelding)

Powered by Labrador CMS