Bærekraftig luksus fra Aiayu

Aiayu er en pioner innen bærekraftig luksus og har skapt enkelt og upretensiøst design av høy kvalitet siden 2005.

Publisert

Fokuset er klassiske silhuetter i rene og naturlige materialer, og produktene er skapt for å tåle tidens tann med lang levetid. Den nye kolleksjonen 2021 Vol.2 preges av merkets dedikasjon til enkelhet og kvalitet

Kolleksjonen er utviklet med en palett av naturlige nyanser. Rene og ufargede varianter av lama, kasjmir og yak ull. Hovedfargen i kolleksjonen er blå og det presenteres i en bred palett som går fra fra dyp til lys. Signaturfargene matches med pudderpasteller og mønstre med striper og ruter.

Aiayu presenterer også en serie med inspirasjon fra japanske arbeidsklær i spennende silhuetter laget i myk, økologisk bomullstwill. Kolleksjonens styrke er den taktile sammensetningen av materialer - kombinasjonen av silke og skarp bomullspoplin med strikkede plagg laget av kasjmir, lama, yak- og Sartuul ull. Myke baseprodukter i silke og bomull i kombinasjon med strikkede vester og cardigans i ulike silhuetter og tykkelser, fra lett og delikat til chuncky og typete. Jakker, vinterskjorter og tunikaer blandes og skaper elegant og avslappet lag på lag for vintersesongen.

Materialene som blir brukt bearbeides lokalt i sertifiserte fabrikker. Lamaull i Bolivia, økologisk bomull og silke i India og kasjmir og yakull i Nepal. Ved å bruke gamle håndverkstradisjoner styrkes samtidig lokalsamfunnene og deres kulturelle arv. Det danske merket blir solgt hos utvalgte forhandlere verden over, i Aiayus egne butikker i København, Oslo og Aarhus og på www.aiayu.com.

Powered by Labrador CMS