Bergans nye butikk i Trondheim
Bergans nye butikk i Trondheim

Bergans åpner i Trondheim

Bergans åpner ny butikk i Nordre gate i Trondheim lørdag.

Publisert

370 kvadratmeter med turklær og utstyr venter turglade trøndere. I helgen blir det åpningsfest og besøk av Bergans’ egen sybil som gjør produktreparasjon på stedet. Vi har ønsket oss en butikk i Trondheim lenge og egentlig bare ventet på at det perfekte lokalet skulle dukke opp. Plutselig ble det ledig her og da slo vi bare til, forteller Kolstad.

I butikken vil turglade trøndere finne 370 kvadratmeter med turglede. I en tid der mange butikker opplever hard konkurranse fra netthandelen, ser Bergans viktigheten av fysisk tilstedeværelse.

– De fysiske butikkene våre gir en nærhet til merkevaren som det er vanskelig å skape digitalt. Denne butikken skal være Bergans’ hjem i Trondheim. Her skal du bli inspirert til å komme deg ut på tur, få førsteklasses produktkunnskap og selvsagt finne byens bredeste Bergans-utvalg, sier Kolstad. I tillegg til den nye butikken i Trondheim har Bergans flaggskipbutikk i Oslo og brand-butikker i Bergen, Tromsø og på Ski Storsenter. Bergans har også tre outlet-butikker i Norge, én i Sverige og én i Tyskland.

Med salg av brukte og redesignede produkter, utleie og tung satsing på reparasjon, har Bergans de senere årene blitt kjent som en merkevare som er opptatt av bærekraft. Dette vil også bli synlig i butikken i Trondheim.

– Vi har et stort ønske å få etablert en liten systue i butikken, slik at vi kan utføre de fleste reparasjoner på stedet. Vi har noen detaljer igjen å løse før vi kan tilby dette, men inntil videre kan man selvsagt levere produkter til reparasjon her, så videresender vi produktet til hovedsystua vår i Asker, sier Kolstad. – Vårt mål er at produktene skal være i bruk så lenge som mulig, så om du har et gammelt plagg som bare trenger litt kjærlighet, hjelper vi gjerne til med det, sier Kolstad.

Powered by Labrador CMS