Bruuns Bazaar til Skar & Datter

Cathrine Skar i Skar & Datter Agenturer overtar som agent for Bruuns Bazaar i Norge.

Publisert

Cathrine Skar sier hun ser veldig fram mot å jobbe med et så sterkt varemerke.

Hun har sin bakgrunn i Skar Agency som solgte Tiger of Sweden. I porteføljen sin så har hun blant annet norske Olajeans, Flattered, A part of the Art og Ahlvar gallery.

- Vi i Bruuns Bazaar er superglade over at vi har engasjert Skar & Datter Agenturer som vår agent for Norge. Vi er overbevist om at Cathrine Skar med sine mange års erfaring kan føre Bruuns Bazaar´s allerede positive utvikling videre på det norske markedet. Skar & Datter Agenturer er allerede i gang med salget av Bruuns Bazaar og vil fra Juli selge både Bruuns Bazaar Women og Bruuns Bazaar Men.

Danske Bruuns Bazaar ble etablert i 1994. Ambisjonen var å lage et motemerke med en sterk skandinavisk tradisjon. Det ble raskt et ledende merke i Skandinavia, og var det første merket som representerte den skandinaviske looken slik vi kjenner den i dag, noe som høstet stor anerkjennelse rundt om i verden. I januar 1999 entret merket den offisielle moteuken i Paris med eget show, som det første danske merke noensinnne.

Bruuns Bazaar designer både til dame og til herre og signaturen er karismatisk og individuell. Miksen av både klassiske plagg og tidsriktige plagg har gitt merket mange trofaste følgere.

Powered by Labrador CMS