Woodbird og GRUNT er to av merkene i NoBRAKES
Woodbird og GRUNT er to av merkene i NoBRAKES

Claire Group ny eier i NoBRAKES

Danske Claire Group er ny majoritetseier i NoBRAKES Aps, som har merkene Woodbird, GRUNT og Formél. Med på eiersiden er Chung Wai Cheung (CEO) og Chris Jepsen (CSO).

Publisert

- Jeg er stolt over at vi som virksomhet kan trekke til oss et så attraktivt selskap som NoBRAKES, og jeg gleder meg til å være med på den videre vekstreisen for selskapet sammen med deres fantastiske stab av medarbeidere. De tre nye merkene kommer ikke til å ha noen organisatorisk påvirkning på våre to eksisterende merker Hust&Claire og Claire Woman. Derimot er det mulig å skape synergier og kompetanse mellom merkene. Det kan blant annet være i forbindelse med vår strategi på bærekraft og CSR, og den videre utvikling av disse områdene. Nettopp bærekraft og CSR har vi særlig fokus på, da dette er en viktig del av oss, og noe vi har arbeidet med helt siden vi ble grunnlagt i 1975, sier Nikolaj Hust, medeier i Claire Group.

Nikolaj Hust
Nikolaj Hust

NoBRAKES skal fortsette som selvstendig virksomhet med merkene Woodbird, GRUNT og Formél. Chung Wai Cheung (CEO) ser frem til det nye samarbeidet: - Jeg vil gjerne takke de tidligere majoritetseierne Lars Munkholm og Jacob Cadovius for arbeidet med å utvikle Woodbird, GRUNT og Formél. Vi har hatt en helt fantastisk reise, og det har gått riktig godt. Samtidig vil jeg takke våre ansatte for å ha tatt det første skrittet i en ny retning. Her skal vi sammen med Claire Group sikre en bedre struktur, fortsatt vekst og utvikle vår kompetanse innenfor bærekraft og CSR. I tillegg ser jeg store muligheter med å samarbeide med deres online byrå WebCollective, som kan være med på å øke vår online tilstedeværelse.

NoBRAKES hadde siste regnskapsår et overskudd på 2,294 millioner DKK før skatt og har 9 ansatte. Claire Group består nå av merkene Hust&Claire, Claire Woman, GRUNT, Formél og Woodbird.

Powered by Labrador CMS