Denim Hunter blir My Essential Wardrobe

Fra juli i år skifter DK Companys merke Denim Hunter navn til My Essential Wardrobe. Dermed vil innkjøpere som skal kjøpe inn merket i februar, møte det nye navnet og den nye logoen.

Publisert

Navneskiftet har flere årsaker. Navnerettighetene til Denim Hunter utløper for DK Company, og merket skal gjennom en omfattende rebranding og Europa-lansering. Da er det naturlig å lansere My Essential Wardrobe, som har vært navnet på merkets stadig større og viktigere NOOS-kolleksjon de siste årene. Denne linjen står i dag for vel 40 prosent av omsetningen. Dermed er det nye navnet allerede kjent av eksisterende kunder. Og selv om navnet er nytt, er merkets DNA det samme: kule, litt frekke antrekk som skiller seg ut, og som kan brukes av stilbevisste damer i alle aldre.

Jan S. Jensen foran den nye logoen
Jan S. Jensen foran den nye logoen

Kolleksjonen består av tre deler: My, som kommer med to årlige kolleksjoner som leveres omgående. Essential, som er NOOS-programmet, og Wardrobe, som kommer med nyheter fire ganger i året. Til sammen en totalpakke som gir butikkene spennende nyheter gjennom hele året.

Powered by Labrador CMS