Frister de unge med nye Drops

Lene Brobakken og Tone Bolthof satser selv om koronaen truer og frister flere unge kunder med nye Drops i Lambertseter senter.

Publisert

De har drevet butikk i Lambertseter Senter i vel ti år, med både dame- og barnebutikk. Barnebutikken er avviklet, og nå har de flyttet til et annet lokale i senteret og åpnet Drops på nytt.

- Vi åpnet 10. oktober og er meget godt fornøyd med åpningsdagen og de først ukene. Da hadde vi høyere omsetning enn tilsvarende periode i fjor, i den gamle butikken. Vi har bedre beliggenhet enn før – kundene finner oss lettere, og lokalet er lekkert, delikat og innbydende, sier de to eierne Tone Bolthof og Lene Brobakken.

- En tøff satsing i vanskelige tider?

- Det er klart, men det er så absolutt en forandring til det bedre. Selv om pandemien gjør at det er mindre folk i senteret enn ellers i perioder, føler vi det er riktig å satse her på Lambertseter. Her har vi en åpenbar fordel når folk blir oppfordret til å unngå unødvendige reiser og mange kvier seg til å bruke kollektivtrafikk. Da har de sitt lokale senter og ty til, og det bor så mange på Lambertseter og det nærliggende området at vi har et stort og godt lokalmarked.

De har samarbeidet med Expedit om utformingen av butikken og er fornøyd med resultatet: åpent og lett tilgjengelig, med treverk kombinert med duse farger og hvitlakkerte hyller og reoler.

– Vi hadde en klar formening om hvordan vi ville ha det på forhånd, og er imponert over hvordan arkitekten tydeligvis skjønte hva vi mente, for vi kunne egentlig bare si «go» til det første utkastet, med bare noen mindre endringer.

De har benyttet anledningen til å omprofilere butikken noe for å tiltrekke seg flere yngre kunder, både med fargevalg og innredning, og med å ta inn noen nye merker. Som eksempelvis Gai+Lisva og Moss Copenhagen. – Også litt rimeligere merker, og flere mindre størrelser. Men ikke større endringer enn at de faste kundene trives og finner det de vil ha, sier de.

- Hva er bestselgerne når koronaen tynger oss?

- Hverdagsklær og munnbind!

Powered by Labrador CMS