Flere merker og flere leietakere hos Ørnulf Høyer
Flere merker og flere leietakere hos Ørnulf Høyer

Hunkydory og Hofmann nye merker hos Høyer

Hunkydory og Hofmann Copenhagen er et nye merker hos Huset Høyer.

Publisert

Merket ble grunnlagt i 2011 av designeren Heidi Hofmann. Etter lang erfaring i motebransjen hos aktører som Chloé, By Malene Birger og DAY Birger et Mikkelsen, har Heidi opparbeidet seg en omfattende og mangfoldig erfaring. Hofmann Copenhagens design er frisk, elegant og tidløs.

- Jeg ønsker å gi kvinner stilige klær i de beste materialene som finnes til en god pris, sier Heidi Hofmann om merket sitt.

Hofmann Copenhagen nytt merke hos Høyer
Hofmann Copenhagen nytt merke hos Høyer

Hun ønsker at klærne skal skape et individuelt uttrykk for den som bærer dem, der uttrykket er enkelt og vakkert. Kolleksjonen består av hverdagsklassikere som har blitt forbedret av Hofmanns unike estetikk.

Come back for Hunkydory

Svenske Hunkydory er også et merke Høyer venter seg mye av. - Som kjent gikk Hunkydory konkurs for vel to år siden, men det var ikke på grunn av markedet i Norge. Høyer-butikkene var kunde av Hunkydory på den tiden, og vi var som mange andre butikker veldig lei oss for at det forsvant, ettersom det var et godt fungerende merke. Det var så godt at Høyer hadde vanskelig for å få det til flere av sine butikker fordi det var andre butikker som hadde merket fra før, og som ikke ønsket ny konkurranse i sitt område. Vi er derfor veldig glade for at vi nå kan bygge opp denne distribusjonen på nytt, og vi gleder oss til å møte mange av de kundene som gjerne vil ha tilbake dette merket, sier Ørnulf Høyer.

Nytt motesenter

Med Hofmann og Hunkydory utvider Huset Høyer sin merkeportefølje. Fra før har de Malene Birger, NN07, Maud og Fram.

I tillegg gjør flere leietakere sitt til at Huset Høyer er i ferd med å bli et motesenter med et variert utvalg av eksklusive merker. Til nå er fire leietakere på plass: Sand, Ask Agency, Front Society og Altrostile House, og flere er på vei inn.

Ask Agency har merkene Munthe, Jane Kønig, One&Other, Enamel Copenhagenog American Vintage.

Front Society har Mayla, Stlein, Rails, Bukela og Anny Nord.

Altrostile med Teatro Fragranze Uniche Garden Glory / Licia Florio / Urbancode Borbonese / Treasure Atelier Copenhagen.

Powered by Labrador CMS