- Hyggelige og trygge innkjøp på Fornebu

Norwegian Fashion Week går fra lørdag 5. til fredag 11. februar. På grunn av smittesituasjonen legges det ikke opp til noen sosiale arrangementer, men rapporter fra innkjøpere og utstillere tyder på at det blir en normal innkjøpsuke.

Publisert

Daglig leder Jannike Moe i Norwegian Fashion Center står klar til å ta imot innkjøpere fra hele landet:

– Vi legger opp til en hyggelig innkjøpsuke, pynter huset og gjør alt vi kan for å skape trygge og hyggelig forhold for våre gjester, sier hun.

Rundt 110 faste leietakere og 20 pop up-utstillere ønsker velkommen og tar imot innkjøperne, og Moe forsikrer at de vil bli tatt godt vare på under oppholdet på Fornebu.

Jannike Moe
Jannike Moe

- Sammen med leietakerne vil vi sørge for at gjestene våre kan få foretatt sine innkjøp under trygge forhold, og håper at de ta seg tid til en runde i huset for å se på nyheter og få inspirasjon og ideer. Huset er fylt opp til siste plass, både med en rekke nye utstillere og et stort antall pop up-utstillere, sier hun.

- Lørdag og søndag er det matservering i THE HUB på den andre siden av torget utenfor senteret fra kl. 9 - til 17. Resten av uken serveres det lunsj og middag i Eat the Street fra 10.30 til 17.30. Det er gratis parkering i parkeringshuset.

Powered by Labrador CMS