Ilse Jacobsen vokser -
søker distributør i Norge

Ilse Jacobsen fortsetter sin vekststrategi og søker nå etter distributør som kan utvikle merket videre i Norge.

Publisert

- Virksomheten opplever nå en sterk vekst og interessse for våre kolleksjoner og produkter. Vi ønsker fortsatt vekst og vil styrke våre markeder og forretningspartnere. Vi har et stort ønske om å investere og styrke vår posisjon i Norden, blant annet i Norge, som er et viktig marked for oss. Vi søker derfor en samarbeidspartner som gjør at vi kan vokse og utvikle oss videre i Norge, sier Trine Fausing, Chief Salles & Category Officer.

- Ilse Jacobsen Hornbæk ble grunnlagt av Ilse Jacobsen i 1993 og eksporterer i dag til 31 land. Vi er et livsstilsunivers med en særdeles bred målgruppe og stor appeal til kvinner i alle aldre.

I tillegg til omfattende engrossalg har merket flere franchise-butikker, Shop-in-shops med strategiske partnere, egne retailbutikker og webchannel.

Merket er særlig sterkt innenfor fottøy, med den ikoniske designgummistøvelen RUB1, det store utvalget av Klip-klappere og det siste tilskuddet, Tulip sko. Dessuten er Ilse Jacobsen Hornbæks ikoniske RAIN/OUTWEAR kategori meget sterk og tett på virksomhetens nordiske DNA. De som er interessert i å vokse videre med oss i Norge kan kontakte meg, sier Trine Fausing.

Powered by Labrador CMS