M.A.S. med alternativ til Black Friday:

Juletreauksjon til inntekt for Røde Kors sitt ungdomsarbeid. Fra venstre Steinar Berg Olsen, idemaker og bidragsyter, Mona Abelsen, M.A.S., Karen Marie Nilsen og Odd Kristian Lilleng, Røde Kors, og Shilan Ghadani i Tromsø Sentrum AS

Juletreauksjon for å hjelpe ungdom

M.A.S. i Tromsø har sitt eget alternativ til Black Friday. De auksjonerer ut et juletre hvor inntektene går til ungdomsarbeid i byen.

Publisert

– Vi ønsker å kunne vise folk at det ikke alltid handler om «mest mulig for minst mulig» som Black Friday er et eksempel på, sier eier av M.A.S., Mona Abelsen, til avisa Nordlys. – Istedenfor ønsker vi å gi folk en mulighet til å bruke penger på det som virkelig betyr noe, utdyper hun.

Pengene fra auksjonen går til det nye ungdomstilbudet til Røde Kors i Tromsø, Fellesverket. Det blir en mestringsarena for ungdom, en plass å være, med blant annet tilbud om leksehjelp og megling og arbeidstrening.

Et stilig og verdifullt juletre skal gi penger til ungdomsarbeid i Tromsø

Det blir en såkalt «silent auction» hvor bedrifter og privatpersoner kan sende inn bud på e-post og velge å være anonyme, om de skulle ønske det. Auksjonen åpner 1. desember og varer frem til 22. desember.

Det er ikke noe hvilket som helst tre som auksjoneres bort. Selve treet er spesialdesignet, og under det ligger en rekke gaver fra leverandører og donasjoner fra andre givere, så Mona Abelsen anslår verdien til rundt 75.000 kroner.

Powered by Labrador CMS