Tekstilforum arrangerer Motegolfen mandag 19. september. Meld deg på!
Tekstilforum arrangerer Motegolfen mandag 19. september. Meld deg på!

Meld deg på Motegolfen HER!

- Et flott tiltak, sier golfinteresserte tekstilfolk om Motegolfen, som Tekstilforum arrangerer på Kongsvingers Golfklubbs prisbelønte banemandag 19. september.

– En uhøytidelig konkurranse og en hyggelig, sosial samling og et avbrekk i en travel hverdag, sier redaktør Ove Hansrud.

- Motegolfen er et tilbud til alle aktører i motebransjen, enten de er leverandører, butikkdrivere, ansatte eller pensjonister. Vi vil gjerne ha med oss både de som jobber med tekstil, sko, livsstil, accessoirer og sport. Og ta gjerne med ektefelle/partner, sier han.

Solide partnere

Tekstilforum har fått med seg solide samarbeidspartnere. GANT og Svein Transeth Sportswear er hovedsponsor, og foreløpig har Oscar Jacobson, Signal og Meyer tegnet seg som hullsponsorer.

- Men vi har plass til mange flere, og vi kommer til å legge inn en rekke delkonkurranser underveis, som closest to pin, longest drive og noen overraskelser, sier Hansrud.

- Vi er med!

De positive tilbakemeldingene har ikke latt vente på seg. Et flott tiltak, sier mange golfinteresserte bransjefolk. – Vi er med!

Den mest spontane tilbakemeldingen kom fra Thor Falleth i Boomerang Sarpsborg: Samme dag som han mottok Tekstilforum og så annonsen for Motegolfen kom det følgende mail: - Dette så ille morro ut. Jeg melder på to personer. Gleder oss både til spill, preking og god mat!

Shotgun-start

Det er nettopp det som er hensikten; å få en trivelig dag på golfbanen med en smule konkurranseinstinkt, men først og fremst hyggelig «preking» med bransjekolleger. Det legges opp til shotgun-start klokken 11.00, slik at alle blir ferdige omtrent samtidig og dermed får god anledning til å mingle og treffe hyggelige kolleger

Det legges opp til spill med fullt handicap, med fire klasser: Over og under 18 i handicap fra gul og rød tee. Alle får med seg mat og drikke ut på runden, og det hele avsluttes med premieutdeling og et varmt måltid. Hele pakken inkludert greenfee, påmeldingsavgift og mat koster 1100 kroner.

Siste frist for påmelding er 1. september, men vi vil gjerne ha din påmelding så raskt som mulig.

Powered by Labrador CMS