Et stykke tekstilhistorie er over når Moteforum avvikles ved årsskiftet.
Et stykke tekstilhistorie er over når Moteforum avvikles ved årsskiftet.

Moteforum opphører

Moteforum på Sjølyst Plass opphører fra årsskiftet 2021/2022. Leietakerne har fått beskjed om at dagens leieavtaler ikke blir forlenget.

Publisert

en informasjon til leietakerne beklager markedskoordinator Hanne Lillegård at det tross mange forsøk ikke lyktes markedrådet i Moteforum å samle bransjen med det antall aktører som må til for å skape tilstrekkelig forutsigbarhet for utleier i Sjølyst Plass 3 etter at dagens leiekontrakt utløper.

Det har parallelt vært gjennomført befaringer på andre objekter og møter med ulike meglere, men det var ikke mulig å få samlet ett nytt Moteforum på ny adresse. Den gjentagende tilbakemeldingen er at utleier ønsker seg kun én leietaker som leier hele lokalet.

- Det er med tungt hjerte vi må innse at Moteforum sin tid er forbi, etter 25 år som motehus og innkjøpsarena for utallige leietakere og besøkende, sier Lillegård i meldingen til leietakerne.

Hun presiserer:

- Moteforum består ut året og Moteuka i august skal gjennomføres som normalt. (selvfølgelig etter retningslinjer fra myndighetene), og vi gleder oss til å ta imot kunder og besøkende under messen i august!

Floyd og DK Company blir på Skøyen

To sentrale leietakere, DK Company og Floyd, vil fortsatt bli å finne på Skøyen. Begge selskapene flytter inn i andre- og tredje etasje i Karenslyst Allé 9.

Thomas Alexandersen i DK Company er godt fornøyd med å samle merkene i romslige, oppgraderte og tidsmessige lokaler i andre og tredje etasje. De er lett tilgjengelige, med god plass til å ta mot kunder og få vist de ulike kolleksjonene. Alt skal stå klart i god tid før årsskiftet og Alexandersen og hans medarbeidere gleder seg til å møte kundene i nye, flotte omgivelser til innkjøpsperioen i februar neste år.

Også Tommy Smith i Floyd er godt fornøyd: - Vi følte det var mest riktig for oss å finne nye lokaler på Skøyen. At vi fortsatt kan være nabo med DK Company er en stor fordel for begge parter. Vi har mange felles kunder som på denne måten kan få gjort unna mye av inkjøpene sine på samme sted. Nå tredobler vi showromarealet i forhold til dagens lokaler på Moteforum, til 420 kvadratmeter, slik at vi får langt mer plass og bedre fasiliteter når vi tar mot våre kunder.

- Vi jobbet lenge med å forsøke å finne lokaler hvor flere av dagens leietakere i Moteforum kunne få plass, men det var dessverre ikke mulig, sier han.

Powered by Labrador CMS