Tekstilforums redaktør Ove Hansrud og daglig leder i Kongsvingers Golfklubb ønsker velkommen til Motegolfen 19. september.
Tekstilforums redaktør Ove Hansrud og daglig leder i Kongsvingers Golfklubb ønsker velkommen til Motegolfen 19. september.

Motegolfen – årets hyggeligste bransjetreff

Det er snart tid for årets hyggeligste bransjetreff, Motegolfen. Den arrangeres av Tekstilforum på Kongsvinger Golfklubbs bane mandag 19. september. Påmeldingsfrist er 1. september.

– En uhøytidelig konkurranse og en hyggelig, sosial samling og et avbrekk i en travel hverdag, sier redaktør Ove Hansrud.

- Motegolfen er et tilbud til alle aktører i motebransjen, enten de er leverandører, butikkdrivere, ansatte eller pensjonister. Vi vil gjerne ha med oss både de som jobber med tekstil, sko, livsstil, accessoirer og sport. Og ta gjerne med ektefelle/partner, sier han.

Solide partnere

Tekstilforum har fått med seg solide samarbeidspartnere. GANT og Svein Transeth Sportswear er hovedsponsor, og foreløpig har Oscar Jacobson, Signal og Meyer tegnet seg som hullsponsorer.

- Men vi har plass til mange flere, og vi kommer til å legge inn en rekke delkonkurranser underveis, som closest to pin, longest drive og noen overraskelser, sier Hansrud.

- Vi er med!

De positive tilbakemeldingene har ikke latt vente på seg. Et flott tiltak, sier mange golfinteresserte bransjefolk. – Vi er med!

Shotgun-start

Hensikten er å få en trivelig dag på golfbanen med en smule konkurranseinstinkt, men først og fremst et hyggelig møte med bransjekolleger. Det legges opp til shotgun-start klokken 11.00, slik at alle blir ferdige omtrent samtidig og dermed får god anledning til å mingle og treffe hyggelige kolleger

Det legges opp til spill med fullt handicap, med fire klasser: Over og under 18 i handicap fra gul og rød tee. Alle får med seg mat og drikke ut på runden, og det hele avsluttes med premieutdeling og et varmt måltid. Hele pakken inkludert greenfee, påmeldingsavgift og mat koster 1100 kroner.

Siste frist for påmelding er 1. september, men vi vil gjerne ha din påmelding så raskt som mulig. For mer informasjon, ring Ove Hansrud, tlf. 90912121.

Powered by Labrador CMS