Tom Haugvik
Tom Haugvik

Mr. Norway på plass i Maridalsveien

Tom Haugvik i Mr. Norway AS er på plass i andre etasje i bygg 8 i Maridalsveien 87 med merkene Neuw, Human Scales og Demba Oslo.

Publisert

Haugvik har en lang og variert bakgrunn i motebransjen. Det startet i Bik Bok på åttetitallet, og fortsatte med Voice, før han var Norden-sjef for Diesel i en årrekke. De senere årene har han jobbet med Fred Perry før han startet eget agentur for to år siden. Han ble alltid kalt «Mister Norway» i tiden i Diesel, derav firmanavnet.

Neuw
Neuw

Neuw er et denimmerke som i tillegg har relaterte plagg som naturlig hører til, som t-shirts, sweats, skjorter og hoodies. – Neuw herre har hatt en meget god utvikling i Norge. Vi er inne i en rekke veletablerte, gode kjeder og enkeltbutikker, som Volt og Høyer. I løpet av det siste innsalget fikk vi 14 nye kunder, forteller Haugvik, og fortsetter: - Det er et merke som gir «value for money», med konkurransedyktig prisnivå, et stort og stabilt produktutvalg. Med lager i Jönköping er det rask og enkel supplering, noe som bidrar til å redusere kapitalbindingen i butikkene.

For SS 22 relanseres Neuw dame med en spennende kolleksjon som Haugvik har store forventninger til.

Human Scales er i utgangspunktet et skinnmerke, med jakker og sko. I tillegg lager de svært komfortable og stilige jakker i vegansk skinn.

Human Scales
Human Scales

Haugviks tredje merke er Demba Oslo, et smykkemerke drevet av to unge Oslo-gutter med røtter i Gambia, hvor smykkene produseres. De deler av overskuddet til ungdom og gode formål i hjemlandet.

Powered by Labrador CMS