Christina NeustrupS
Christina NeustrupS

Ny direktør for CIFF

Christina Neustrup tiltrer som ny direktør for CIFF fra 1. oktober, og skal sammen med teamet bringe messen tilbake på den internasjonale scenen.

Publisert

Det er ingen hvem som helst som rykker inn i Bella Center Copenhagen når Christina Neustrup setter seg i sjefsstolen for CIFF. Hun har 15 års erfaring med brandutvikling, kommunikasjon og PR i mote- og livsstilsbransjene.

-Jeg gleder meg til å bygge opp et tidsmessig og relevant CIFF. Et format som kan inspirere og motivere, både fysisk og digitalt. Vi skal skape den store opplevelsen og de beste rammer for handel og samarbeid, sier hun i en pressemelding.

Christian Folden Lund, CCO, BC Hospitality Group, sier:

- Virksomheten har vært gjennom store og nødvendige forandringer det siste året, og det er behov for en ny og tydelig ledelse i spissen for arbeidet med å utvikle CIFF gjennom siste del av COVID-19 krisen, og sikre vekst på den andre siden. Det er ikke en lett oppgave, men jeg er overbevist om at Christina, sammen med CIFF-teamet, utgjør det rette laget til, i samarbeid med bransjen å utvikle de årlige messene og de faste showrommene i Bella Center Copenhagen.

Powered by Labrador CMS