Marc Lauge er en av flere nye leietakere på vei inn i Norwegian Fashion Center
Marc Lauge er en av flere nye leietakere på vei inn i Norwegian Fashion Center

Nye merker inn på Fornebu

- Nå skjer det mye positivt i Norwegian Fashion Center, sier en fornøyd daglig leder Jannike Moe.

Publisert

- Nye leietakere har signert. Flere er på vei inn, og flere av de leietakerne som allerede er her, flytter inn i større showrom, opplyser hun.

Marc Lauge, som tidligere har hatt showrom i Moteforum, flytter inn i et 140 kvadratmeter stort lokale i resepsjonsområdet med merkene Marc Lauge, Mapp og DNY.

Jannike Moe. Foto: Helene Remøy
Jannike Moe. Foto: Helene Remøy

Det er også skrevet kontrakt med barnemerket MiniMy og interiørmerket Thema, som skal dele rom 4C-03 i fjerde etasje. Denne uken er det signert avtale med In Front, som også representerer B - Jeans by Bessie. En annen, tidligere leietaker i Moteforum som også har signert leieavtale med oss, er E Aps.

Det svenske merket Didrikssons satser stort og flytter fra til et showrom som er tre ganger så stort som i dag. De blir heretter å finne i de tidligere lokalene til Selected Brands.

MediumTall, som flyttet inn i 5. etasje sist vinter, ekspanderer og har flyttet inn i et større rom i samme etasje.

Det er tre helt konkrete avtaler til i prosess med oss fra både Moteforum og ellers i disse dager, uten at jeg kan gå ut med navn riktig enda. Nesten daglig har vi møter og befaringer med potensielle leietakere som ønsker å utforske vår arena. I tillegg skjer det også mye internt da flere på huset bl. a ønsker større rom, sier Moe.

Powered by Labrador CMS