Morten Kvale er godt fornøyd med sitt nye showrom og sin nye merkeportefølje.
Morten Kvale er godt fornøyd med sitt nye showrom og sin nye merkeportefølje.

Nytt showrom og merker i vekst

Morten Kvale i Fashion Agency er godt fornøyd med nytt showrom i Norwegian Fashion Center og en spennende merkeportefølje i vekst.

Publisert

Etter å ha delt showrom med Brax en periode, har han nå flyttet på den andre siden av bygget i 5. etasje til Molltans tidligere rom. – En god løsning, med god plass til å få vist mine merker, sier Kvale.

Mer fritidsklær fra Erla of Sweden
Mer fritidsklær fra Erla of Sweden

Han er agent for Erla of Sweden, Michael Kors Tailored og tyske Calamar. – En merkeportefølje som utfyller hverandre på en utmerket måte, slår han fast. - Erla of Sweden er et prisgunstig kvalitetsmerke som tidligere har vært mest kjent for konfeksjon i Norge. Nå har jeg anledning til å vise en langt større del av Erlas store kolleksjon, med et langt større utvalg av fritid og casual, noe som har slått godt an blant kundene. Ikke minst under pandemien, da etterspørselen etter konfeksjon var heller laber. Men nå øker etterspørselen etter konfeksjon igjen, ikke minst konfirmantdresser, i takt med at samfunnet åpner opp igjen, sier Kvale.

Bredere kolleksjon fra Michael Kors Tailored neste innsalg
Bredere kolleksjon fra Michael Kors Tailored neste innsalg

Han har store forventninger til sitt nyeste merke, Michael Kors Tailored, som han fikk i februar i år.

– Det var som ventet stor interesse, men forholdsvis liten kjøpelyst av konfeksjon i februar, mens vi fortsatt var preget av pandemien. Nå øker interessen, og jeg har store forventninger til neste innsalg, da jeg får en langt større kolleksjon, med mer fritidsklær, sier han, og fortsetter. – Michael Kors er et meget kjent og anerkjent, internasjonalt merke som mange er interessert i. Mest for sine dameklær og accessoirer, men selskapet bak merket satser nå tungt for å introdusere herrekolleksjonen i Europa, og har lagt en langsiktig plan som jeg har stor tro på. Vi har også Michael Kors Underwear, som har fått en god start i Norge.

Kvale har også det tyske merket Calamar, som i løpet av de siste årene har spesialisert seg på jakker. Både ytterjakker og blazere som er «uncustomized» i en casual stil.

Stort utvalg av jakker fra Calamar
Stort utvalg av jakker fra Calamar
Powered by Labrador CMS