Maja Håker (t.v.) og Emmelie Fredriksson skal videreføre Ilse Jacobsens univers i Norge.
Maja Håker (t.v.) og Emmelie Fredriksson skal videreføre Ilse Jacobsens univers i Norge.

Presenterer Ilse Jacobsens univers

Maja Håker og Emmelie Fredriksson skal videreføre Ilse Jacobsens univers i Norge.

Publisert

Et univers som stadig har blitt større og mer omfattende siden Ilse Jacobsen åpnet sin lille butikk i Hornbæk i 1993. En butikk som med årene utviklet seg til en internasjonal salgssuksess. Flere av verdens største stormagasiner har det danske merket i sitt sortiment, og Ilse Jacobsen eksporterer i dag til rundt 30 land.

Suksessen til Ilse Jacobsen Hornbæk er basert på en unik produktportefølje: de ikoniske gummistøvlene, regntøy, kjoler, sko, tilbehør og en eksklusiv beauty-serie.

Virksomhetens DNA og produkter er basert på Ilses oppvekst og liv i hennes elskede Hornbæk, en snau times kjøring nord for København. Inspirert av den naturlige og rå skjønnheten og det helt spesielle lyset som følger årstidene, har Ilse Jacobsen i årenes løp utvidet sitt livsstilsunivers. I dag inkluderer det også Kurbadet og Blomsten, som ligger sentralt i Hornbæk.

Nå presenteres Ilses pre-spring-kolleksjon 2022, som blant annet består av bestselgerne på yttertøy, regnjakker og gummistøvler. I tillegg vil det være mange komfortable kjoler, og trendy og komfortabel strikk i flotte kvaliteter som Merinoull og Tencell. Fargemessig er det elegante og basic farger som gjelder, som sort, grått og kamel.

- Vi ser lyst på fremtiden og at vi gleder oss til å fortsette samarbeidet med både gamle og nye kunder, sier Maja Håker (t.v.) og Emmelie Fredriksson

Powered by Labrador CMS