Randi Evensen er ny selger for BTX. Her sammen med Rune Johansen
Randi Evensen er ny selger for BTX. Her sammen med Rune Johansen

Randi ny selger i BTX

Randi Evensen er ny selger for BTX i Norge.

Publisert

Evensen har solgt Signal dameklær de siste tre årene, en etter at den danske leverandøren bestemte seg for å satse bare på herreklær i fjor høst, er hun nå på plass hos BTX.

- En spennende jobb med spennende merker. BTX er inne i en omfattende fornyelsesprosess og øker motegraden på sine kolleksjoner, særlig B Copenhagen og B Coastline. Jeg føler jeg kommer inn i et profesjonelt og offensivt system som leverer flotte kolleksjoner med både fest og hverdagsklær med en rød tråd, med god kvalitet til riktige priser og gode kalkyle, sier hun, g fortsetter:

- Voksne damer blir stadig mer motebevisste og tøffe i tøyet, og her har BTX fulgt med i timen og leverer trendy kolleksjoner som tas svært godt i mot. Det merker vi godt på innsalget av pre fall, som startet i november, sier hun.

Randi skal bevege seg på «hjemmebane», på Sør- og Vestlandet, fra Telemark til Bergen, og gleder seg over at også mange tidligere Signal-kunder nå velger å kjøpe inn B Coastline eller B Copenhagen.

Kollega Rune Johansen supplerer: - Det er morsomt å jobbe med et merke som satser så offensivt som BTX: Både med nye, flotte kolleksjoner, men også med et forsterket apparat på markedsføring, blant annet en egen medarbeider som har ansvar for sosiale medier, hvor det hyppig legges ut bilder og nyheter som også butikkene kan dele på sine sider.

I tillegg til B. Copenhagen og B Coastline har BTX Brandtex, Ciso, Signature og Jensen.

Powered by Labrador CMS