Ørnulf Høyer
Ørnulf Høyer

Re-åpning av Høyer Larvik

Høyer åpner dørene til nye Høyer Larvik torsdag 9. september.

Publisert

Sammen med butikksjef og franchisetaker Thea Marie Halvorsen og hennes team med dedikerte ansatte, har Høyer Larvik fått et realt ansiktsløft. Butikken er nyoppusset og varepakken er optimalisert for alle moteinteresserte innbyggere i Larvik.

CEO og gründer av Høyerkjeden, Ørnulf Høyer, er stolt av å presentere både butikken og teamet i Larvik:

Thea Marie Halvorsen
Thea Marie Halvorsen

- Det viktigste valget vi tar når vi åpner butikker, er hvem vi velger å åpne butikken med. I dette tilfellet handler det om en re-åpning med en ny franchisetaker som satser sparepengene sine på å bli 100 prosent eier av nettopp denne butikken. Vår nye franchisetaker heter Thea Marie Halvorsen, og hun har allerede bevist å være en veldig dyktig kvinne med god forretningssans og moteteft. Vi er virkelig heldig som får lov til å jobbe med folk fra øverste hylle! Det blir en glede for Høyer å levere en fornyet wow-følelse til alle innbyggere i Larvik og omegn i årevis fremover, og vi håper Høyers unike tilbud av spennende merkevarer vil falle i smak i byen.

Conscious Living

Mye arbeid ligger bak den nye butikken i Larvik. Høyer selger klær «på dialekt», og hver eneste butikk er nøye planlagt og utviklet for å passe for kunden i området. Hele Høyerkjeden re-lanseres også nå under det nye slagordet «Conscious Living».

- «Conscious Living» for oss i Høyer handler om å være stolte av å være bevisste på hvem vi er og hva vi tilbyr. Vi satser nå i mange ledd, fra fornyet staff training for å sikre ypperlig kundeservice i alle butikker til å kjøpe inn produkter og merkevarer som er snillere med planeten vår. Vi gjør bevisste valg hele veien, og dette vil bli tydelig på mange måter for kunden fremover, forteller Ørnulf.

Hovedpersonen under åpningen torsdag er Thea Marie Halvorsen, Høyers ferskeste butikksjef og franschisetaker. Hun har dette å si om å drifte en Høyerbutikk i Larvik:

- Jeg gleder meg til fremtiden i Høyer, vi har så mye potensialet. Blir spennende å bli kjent med lokalbefolkningen, hva kunder i Larvik vil ha og ikke minst gi dem det. Skal heller ikke glemme hvor utrolig stas det er å jobbe med så mange magiske brands, det gjør hverdagen virkelig helt super. Teamet mitt og jeg gleder oss enormt!

Powered by Labrador CMS