Selger tusenvis av munnbind

- Dette har blitt et skikkelig kjør, nå har vi solgt mange tusen munnbind, sier Britt Indrevold Aastvedt i Executive Gifts.

Publisert

Hun har showrom i Norwegian Fashion Center på Fornebu og tok sjansen på å bestille opp munnbind i forkant av innkjøpsdagene.

- Vi har sett hvordan folk bruker munnbind andre steder i Europa, og tenkte at dette vil komme i Norge også. Derfor tok vi sjansen og bestilte opp en mengde munnbind før messen, og etter at de nye rådene fra helsemyndighetene kom, har det tatt fullstendig av. Fordi vi har varene på lager, kan butikkene som kommer til oss på messen få med seg varene der og da. Og de går fort ut igjen av butikkene. En kunde har vært her fire ganger og supplert i løpet av den siste uka, sier Aastvedt.

- Vi har heldigvis avtale med en dyktig, fleksibel leverandør som kan etterfylle lageret vårt fortløpende, så vi fortsetter bare å selge, sier hun, og legger til:

- Det er selvsagt trist at vi er i en situasjon som gjør det nødvendig å gå med munnbind i det offentlige rom. Og dessverre tror jeg dette vil fortsette en lang stund. Samtidig ser vi at spesielt ungdom synes det er litt kult å gå med munnbind med fargerike, festlige mønstre.

Trenger flere

Hun understreker at dette ikke dreier seg om munnbind til medisinsk bruk, men til bruk i det offentlige rom. De er laget av bomull, er vaskbare og kan tilpasses ulike ansiktstyper, både kvinner og menn. Skal man følge myndighetenes råd, skal man sprite hendene og sette på seg munnbind når mana beveger seg i områder hvor det er vanskelig å holde avstand, for eksempel på bussen. Når bussturen er slutt, og du skal inn eksempelvis på en kafé, skal bindet legges vekk. Og så må du ta på et nytt før du skal ut i det offentlige rom igjen. Det betyr at alle trenger flere munnbind, noe som gjør at man ikke bare kjøper ett, men flere bind nå r man først kjøper. - Og mange kjøper ikke bare til seg selv, men til hele familien. Derfor har salget tatt fullstendig av den siste uken, sier Britt Indrevold Aastvedt.

-

Powered by Labrador CMS