Showromdager i Moteforum

Det blir ikke tradisjonell moteuke, men showromdager i Moteforum fra 6. februar.

Publisert

- Av hensyn til den spesielle situasjonen vi befinner oss i, er det ikke forsvarlig å arrangere messe. Men vi velger å holde huset åpent og inviterer til showromdager hvor leietakerne tar imot sine kunder i sine respektive showrom etter avtale, sier markedskoordinator Hanne Lillegård.

Hanne Lillegård
Hanne Lillegård

- Bransjen må se fremover og butikkene må selvsagt sørge for å få kjøpt inn varer til neste høst, samt omgående varer. Men vi sløyfer alle arrangementer og sosiale events og vil kun holde huset åpent og passe på at leietakere og besøkende følger gjeldende smittevernregler, unngå køer og sørge for at alle besøkende finner raskt fram til de rommene de skal besøke, sier Lillegård.

Hun henstiller til alle utstillerne at de begrenser antall besøkende i showrommene samtidig, i tråd med myndighetenes regler, og at de sørger for å få registrert de innkjøperne som kommer, for å ivareta eventuell smittesporing. Derfor er det viktig at alle besøkende har gjort avtaler med sine leverandører på forhånd!

I tillegg til de faste leietakerne i Moteforum vil det som vanlig være pop up-utstillere på plass, slik at alle rom fra 1. til 4. etasje vil være besatt.

I innkjøpsperioden i august var en rekke interiør-leverandører pop up-utstillere i Moteforum. Dette fungerte så godt at fler av de kommer tilbake i januar/februar.

Powered by Labrador CMS