Tekstilforum SHOWROOM - ny visningskanal for bransjen
Tekstilforum SHOWROOM - ny visningskanal for bransjen

Tekstilforum SHOWROOM en ny digital visningskanal

- Med «Tekstilforum SHOWROOM» utvider vi våre tjenester og lager en digital visningsplattform som vil være en rimelig og effektiv måte å få presentert sine kolleksjoner på.

Publisert

Det sier redaktør Ove Hansrud i Tekstilforum, og fortsetter:

- Corona-pandemien har gjort at trender og prosesser som vi har visst ville komme, har skutt fart og kommet med full tyngde på kort tid. Ikke minst gjelder det ulike former for digital handel. Behovet for digitale visningsplattformer vil øke sterkt i engroshandel. Derfor lanserer vi Tekstilforum SHOWROOM, med eksklusive nyhetsbrev og videosendinger.

Her får du anledning til å vise fram din kolleksjon i bildeserier og videoer i et eksklusivt nyhetsbrev som sendes ut til 4000 mottakere, med deg som eneste avsender. Etter utsendelsen vil nyhetsbrevet være tilgjengelig en periode under vignetten Tekstilforum SHOWROOM på tekstilforum.no

I samarbeid med produksjonsselskapet Stream Media tilbyr vi profesjonelle videoopptak og live- sendinger hvor du kan formidle din presentasjon og salgsbuskap direkte til kundene. Et alternativ til kostbare kundereiser, eller en måte å «varme opp» kundene på før du møter dem i butikken eller på messe. Her kan du presentere kolleksjonen og legge til detaljfoto eller videovisninger av plagg og antrekk. Sendingene formidles med nyhetsbrev ut til 4000 mottakere og på tekstilforum.no. Du får selvsagt muligheter til selv å distribuere opptaket målrettet til dine kunder.

Det er ingen tvil om at digitale messer, live streaming og videopresentasjoner vil få en betydelig vekst i fremtiden. Noe Tekstilforum vil være en del av, sier Hansrud.

Powered by Labrador CMS