8 vintersportsteder får besøk av sybilen til Bergans
8 vintersportsteder får besøk av sybilen til Bergans

Tour de Sy på vintersportsteder

Nå kjører Bergans nok en Tour de Sy-reparasjonsturné. Denne gangen for å tilby reparasjon av ski- og vinterturklær. I vinterferieukene besøker Bergans’ sybil åtte vintersportssteder på Østlandet.

Publisert

Helt siden sommeren 2019 har Bergans’ sybil reist land og strand rundt for å gjøre reparasjon enklere og mer tilgjengelig for turfolket – og samtidig gitt tusenvis av produkter et lenger liv. Det er ofte lange køer og stor pågang der sybilen dukker opp. Det store engasjementet viser tydelig at nordmenn har et nært og kjært forhold til ski- og turklærne sine. Denne vinteren besøker sybilen til Bergans de tradisjonelle vintersportsstedene i Innlandet og Viken, og dekker begge vinterferieukene. Turen starter på Sjusjøen den 20. februar og tar en reparasjonspinne både for Hemsedal, Trysil og Hafjell, blant annet. Nå ønsker Bergans at hyttefolket og skituristene skal ta en ekstra titt i skapet som trenger litt ekstra omsorg og kjærlighet.

Tradisjon for reparasjon Jo lenger et plagg er i bruk, jo lavere klimabelastning har det. Derfor er det å forlenge klærnes levetid et effektivt og viktig miljøtiltak. Men for mange er det manglende sy-ferdigheter og en travel hverdag som stopper dem, og derfor strekker Bergans ut en hjelpende hånd.

Sybilen til Bergans tilbyr reparasjon av turklær av alle merker som kan fikses på stedet. Reparasjonene som utføres koster fra 100 - 250 kroner per produkt, og varierer noe ut fra arbeidet som kreves. Større reparasjonsjobber på Bergans-produkter kan leveres inn til reparasjon til ordinær pris.

Bergans har hatt en reparasjonstjeneste i alle år. For snart seks år siden utvidet de denne tjenesten med en systue-filial i flaggskipbutikken i Oslo, og lanserte samtidig tjenestene innsamling, bruktsalg redesign og utleie. Det er i dag mulig å levere inn reparasjoner til alle Bergans-butikker. Systua til Bergans har altså i tillegg fått hjul og elektrisk motor – og er på veien for å reparere slitte og ødelagte ski- og turklær. Et mer bærekraftig friluftsliv Med «Tour de Sy» ønsker Bergans å bidra til å skape engasjement rundt et mer bærekraftig forbruk i Norge. Bergans utvikler produkter som skal brukes utendørs, og er derfor avhengig av å ta vare på den flotte naturen vår, både for dagens og fremtidens turglade generasjoner. Selskapet har en sterk tro på at bærekraftige forretningsmodeller er fremtiden, og at videre satsing på dette vil representere en større del av omsetningen i fremtiden.

Powered by Labrador CMS