Unisex fra Gant og Diemme

GANT fortsetter samarbeidet med Diemme for å lage unisex fottøy. I tillegg kommer en kleskolleksjon.

Publisert

De to merkene kombinerer med dette amerikanske sportsklær med håndverksmessig italiensk fjellklatrerutstyr i søken på nye kreative høyder. Denne kolleksjonen i et begrenset opplag vil være tilgjengelig for kjøp på gant.no og Gants flagship store i Oslo fra 11. november.

Kolleksjonen bestående av fem produkter som skyver preppy-estetikken inn i et nytt territorium. For første gang har Diemme samarbeidet om klær. En glossy dunpuffer jakke fôret med neonrosa detaljer og en oversized vasket jersey hettegenser viser ytterpunktene i samarbeidet med dristige, overdimensjonerte proporsjoner og kombinasjonen av elementer fra streetwear og friluftsliv. Den ikoniske Roccia Vet turstøvelen presenteres nok en gang, men nå i to nye, dristige farger med en distinkt gummibeskyttelse i varm neonrosa og en ensfarget helt svart. Den populære persimmon oransje fargen fra i fjor kommer tilbake.

- Muligheten til å være det første merket som noen gang har samarbeidet med Diemme om klær er super spennende. Den overdimensjonerte, blanke puffjakken komplementerer Diemme’s turarv. Det sjokoladebrune eksteriøret og varmrosa fôret i jakken passer perfekt som de nye fargestoffene for en look som hyller italiensk skiklær fra 1980 -tallet, sier Global Creative Director hos GANT, Christopher Bastin.

Powered by Labrador CMS