Daglig leder i Kongsvingers Golfklubb, Daniel Larsson og redaktør i Tekstilforum, Ove Hansrud, ønsker velkommen til Motegolfen 5. juni.

Påmeldingsfrist for Motegolfen torsdag:

- Vi savner damer!

Tekstilforum ønsker velkommen til Motegolf på Kongsvinger Golfklubbs bane mandag 5. juni. Siste frist for påmelding er torsdag 25. mai. Hittil er det bare menn som har meldt seg på, så vi savner damer, sier redaktør Ove Hansrud.

– Vi vet at det er mange damer i motebransjen som spiller golf, så vi håper at de tar seg tid til en golfdag 5. juni, fortsetter han.

Shotgun-start

Hensikten med Motegolfen er å få en trivelig dag på golfbanen med en smule konkurranseinstinkt, men først og fremst et hyggelig møte med bransjekolleger. Det legges opp til shotgun-start klokken 11.00, slik at alle blir ferdige omtrent samtidig og dermed får god anledning til å mingle og treffe hyggelige kolleger.

Over og under hc 18

Det legges opp til spill med fullt handicap, med fire klasser: Over og under 18 i handicap fra gul for herrer og rød tee for damer. Det er lagt in longest drive, closest to pin og andre overraskelser.

Alle får med seg mat og drikke ut på runden, og det hele avsluttes med premieutdeling og et varmt måltid. Hele pakken inkludert greenfee, påmeldingsavgift og mat koster 1200 kroner.

For påmelding: Gå inn på tekstilforum.no elelr send mail til ove@askmedia.no med navn, handicap og medlemsnummer.

Powered by Labrador CMS