Bransjenytt

Varner legger ned WOW som selvstendig kjede
Varner legger ned WOW som selvstendig kjede

WOW legges ned

Varner legger ned WOW som selvstendig kjede, og det vurderes nedleggelser i Sverige, melder E24.

Publisert

-pandemienVarner er hardt rammet av corona og det tas en rekke grep for å tilpasse organisasjonen til en ny markedssituasjon. Et av grepene er å legge ned ungdomskjeden Wow og gjøre det til en egen merkevare i Cubus. I tillegg vurderes det nedleggelser i Sverige, og det foretas en rekke kostnadskutt.

Tidligere denne uken ble det klart at Dressmann i Østerrike er konkurs.

Rekordregnskap fra Hummel

Danske Hummel har lagt fram et meget godt regnskap for 2019. En rekordomsetning på 1,361 milliarder DKK, etter en vekst på 8 prosent sammenlignet med 2018. Resultatet ble 110,5 millioner DKK, en økning på 22 prosent i forhold til 2018.

Eton med barnekolleksjon

Eton lanserer sin første kolleksjon for barn, Kids of Eton.

Kids of Etrton er en «minime»-kolleksjon som tar utgangspunkt i unike og populære voksenplagg, med samme høye kvalitet på materialer og håndverk. Blant annet en denim-kjole og en oxford-skjorte og en denimskjorte for gutter og jenter fra 1 til 8 år, laget av de beste materialer, med samme krav til kvalitet og design som voksenplaggene.

Pitti Uomo i 2021

Pitti Uomo som skulle vært arrangert i juni, blir utsatt til 2021. Arrangørene forsøkte først å utsette til september, men har nå besluttet at det ikke skal arrangeres messe i år. I stedet jobbes det hardt med å introdusere en digital versjon av messen

Powered by Labrador CMS