Wrangler satser med friluftsklær

Midt i en koronapandemien velger verdens største jeansmerke Wrangler å satse stort i Europa med friluftsklær.

Publisert

Etter et svært vellykket slipp i USA lanserer Wrangler sin nye storsatsing i hele Europa. All Terrain Gear by Wrangler er high-tech friluftsklær for alle typer gutter og menn. Kolleksjonen vil være tilgjengelig i 400 Dressmann butikker over hele Skandinavia, som med dette slippet har tatt inn et eksternt varemerke i sine butikker.

- Hos Wrangler har vi en unik og sterk forståelse av viktigheten av holdbarhet og allsidighet, etter å ha kledd opp cowboyer og friluftseventyrere i flere tiår. I motsetning til de fleste andre friluftsleverandører, er vi stolte av å «gi mannen i gata» utendørs-klær som byr på premium funksjonalitet og dynamisk komfort, uten at dette kommer med en premium prislapp”, sier Tom Waldron, Wranglers konserndirektør og global merkevarepresident.

All Terrain Gear fra Wrangler kombinerer høyytelsesfunksjoner med allsidig design. Klærne er robuste, komfortable og tåler all slags vær. Kolleksjonen er i tillegg laget i hurtigtørkende, vannavvisende tekstiler med mesh-ventilasjon og konvertible slitesystem.

Kolleksjonen består totalt av 15 ulike plagg - T skjorter, bukser, jakker. Alle med ulike funksjoner og farger, tilpasset utendørslivet. (Pressemelding)

Powered by Labrador CMS