Alexander Helle og T-Michael inviterer til en annerledes opplevelse med en blanding av klær, skredderhåndverk, sko, vesker, kunst og møbeldesign.
Alexander Helle og T-Michael inviterer til en annerledes opplevelse med en blanding av klær, skredderhåndverk, sko, vesker, kunst og møbeldesign.

Norwegian Rain og T-Michael til Oslobukta

Norwegian Rain & T-Michael er i gang med å flytte fra Paleet til Oslo-bukta, og er inne i midlertidige lokaler i Operagata 34.

Publisert

Her kommer den entusiastiske flyttemeldingen fra Alexander Helle og T-Michael:

- Mens vi forbereder oss til å flytte permanent fra Paleet til en av Oslos mest spennende lokasjoner i hjertet av Oslobukta, ligger vi i «ambush» i en glasskube rett over gaten til vår endelig destinasjon. Vår “Ambush Store” huser de vanntette kolleksjonene fra Norwegian Rain, T-MICHAEL’s nye ready-to-wear versjon av hans konseptuelle tilnærming til skredderhåndverk. Håndlaget i Portugal og Japan, blandet med utvalgte norske møbelikoner tilgjengeliggjort av Fjordfiesta.

- Vi setter pris på miksen av våre største ikoner fra 50-60 tallet (flere av dem fremdeles i produksjon i Norge) og presentasjonen av den nye garde av norske møbeldesignere. Vi er også veldig giret over å introdusere Oslo til den ekstraordinære keramikkmakeren Kazuya Ishida gjennom et utvalg av hans keramikkskulpturer og objekter. Serien er basert på Ishida sin moderne vri på den tradisjonelle Bizen stilen. Bergensbaserte KVANT-1's surrealistiske, ut-av-denne-verden bilder pryder veggene.

- Åpningen av Munch Museet preger hele Oslobukta og skaper en energi av kreativitet og initiativ i området. Blant disse er vår midlertidige geriljabutikk som holdes åpent til vi trer inn i vårt permanente lokale i Operagata 75C i slutten av året. Vårt flaggskip på Paleet holdes naturligvis åpent frem til dette sceneskiftet i slutten av 2021.

Alexander gjør seg tanker om den nye destinasjonen i Oslo:

- Her er det absolutt mye å se nærmere på, mener T-Michael
- Her er det absolutt mye å se nærmere på, mener T-Michael

- Det er litt rart hvordan Oslobukta på et vis «landet» i Bjørvika uten at noen i Oslo egentlig var helt klar over hva som kom. Da vi var der i sommer var området allerede i full blomst. Det er egentlig ikke så veldig rart, for utviklerne har virkelig overrasket her. Bare det at man har plassert en funky, ny lekeplass midt i hjertet av bukta rett ved siden av den nye lokasjonen til Michelin-restauranten Maemo sier litt om ambisjonene om å lage noe for en stor bredde av befolkningen. Hele promenaden er tilrettelagt for bading og sup’ing ut og inn av Venezia-kanalene, man har det nye, futuristiske Deichmanske bibliotek her, Operaen, Munch, cafeer og kule barer. Det er veldig gjennomført. Miksen av lokale design og motebrands, en imponerende slakter (Annis), gallerier og cafeer gjør dette til et annerledes sted å dra til enn hvilken som helst generisk, ny shopping gate i Europa.

T-Michael supplerer:

- Vi har alltid hatt som ambisjon å utvide hva en shoppingopplevelse kan inneholde. Å skape og kuratere produkter av solid kvalitet er kun det første steget når man skal skape en annerledes opplevelse. Å parre dem med kunst, møbler, objekter og detaljer som stimulerer alle sansene, fullfører sirkelen og bidrar til det vi alltid jobber mot – a different retail experience! Etter å ha vært vitne til Ishida San sitt arbeid, følte jeg veldig sterkt for å inkludere ham i våre prosjekter. Om du finner hans objekter fortryllende, så trust me, prosessen er enda mer imponerende. En sjelden craftsman!

Powered by Labrador CMS