Front Systems lanserer iPad-kassesystem

Software-selskapet Front Systems lanserer iPad-kassesystem designet for de som jobber i motebutikker.

Publisert

- FrontKasse representerer neste generasjons kassesystem proppfullt av funksjonalitet med et enkelt brukergrensesnitt, heter det i en pressemelding fra Front Systems.

Haakon Skavhaug-Flender, produktsjef i Front Systems AS er veldig fornøyd med lanseringen av iPad-kassen. – Vi har jobbet mot dette lenge nå. Som eneste aktør i Norge tilbyr vi et spesialisert kassesystem for motebutikkker, basert på Apple sin fantastiske teknologi.

Han fortsetter: - Alt du behøver for å selge i butikk får du med FrontKasse-appen på iPad. Kassesystemet er laget på en måte som gjør at du kan fokusere på å gi kunden den beste opplevelsen av butikken din, som er noe av det viktigste med butikkdrift.

Enkelt og godkjent

iPad-kassen har et enkelt brukergrensesnitt, og veiviseren som ligger i appen gjør at man kommer i gang på egen hånd etter å ha signert en avtale med Front Systems sin salgsavdeling. Har man brukt en iPhone eller et Apple-produkt tidligere vil man raskt sette seg inn i FrontKasse-appen. FrontKasse er godkjent og i tråd med den nye kassasystemloven gjeldende fra 1. januar 2019.

Lavere pris

-Tidligere har vi levert kassesystemet på tradisjonell kasse-maskinvare som var avhengig av montør for at kunden skulle komme i gang, sier Skavhaug-Flender. Han fortsetter: -iPad-kassen har lavere i innkjøpskostnad i tillegg til at den kan installeres på egenhånd. Dette reduserer kostnadene og gjør at vi kan levere et bedre tilbud til motebutikker. iPad-kassen leveres som standard 9,7tommer, men kan også benyttes på iPad Pro og med 4G.

Lett å erstatte

Er uhellet ute er det lett å erstatte iPad-kassen. Det tar kort tid å skaffe en ny iPad, og laster man ned appen fra App Store og installerer på den nye iPaden, er man tilbake der man slapp på 1-2-3.

Selg hvor som helst

- iPad-kassen kan enkelt flyttes på. Ønsker du å ha gatesalg tar du ganske enkelt iPad og skanner med ut på gaten og mottar betaling med Vipps. Går du for iPad-kassen med 4G-nett kan kasse, bankterminal og skanner tas med hvor enn man ønsker å selge varene sine, siden alt er trådløst. Kvittering på SMS gjør at du ikke behøver kvitteringsskriver heller. Enkelt og greit, avslutter Skavhaug-Flender.

Ryddig oppgjør hos Ferner Jacobsen.

iPad-kassen har et enkelt brukergrensesnitt

Hos Ferner Jacobsen på Fornebu S har de hatt iPad-kassen siden desember i fjor.

-I iPad-kassen får vi en veldig ryddig oppgjørsrapport som kan gjennomgås før vi godkjenner for dagen. Er det feil eller differanse kan vi gå inn og se på detaljene før vi godkjenner, sier Amanda Tønsberg hos Ferner Jacobsen.

Hun fortsetter: -iPad-kassen tar veldig liten plass, noe vi setter stor pris på. Det gjør at det ser ryddigere ut og det blir generelt finere på disken.

Kjent brukergrensesnitt.

-Alle i butikken har brukt FrontKassen, og synes den er enkel å jobbe med. En fordel er det jo også at de aller fleste kjenner godt til Apple sitt brukergrensesnitt fra før slik at man har det i fingrene allerede, avslutter Tønsberg.

 

 

Amalie Magnussen hos Ferner Jecobsen er en av dem som bruker
FrontKasse flittig
Powered by Labrador CMS