Jan Egil Flo

Moods selger Brandstad til PWT Group

Moods of Norway selger Brandstad-kjeden til danske PWT Group. – Dette er starten på et mer omfattende samarbeid, sier Jan Egil Flo i Moods of Norway.

Publisert

Moods of Norway kjøpte Brandstad i 2016. Etter at Moods of Norway gikk konkurs i fjor, var kjeden med i konkursboet som Jan Egil Flo, Simen Staalnacke og andre ledende ansatte kjøpte tilbake.

- Vi har vært gjennom en omfattende ryddeprosess i Brandstad, som hadde positivt driftsresultat i 2017, og som utviklet seg positivt i år. Nå er ryddingen ferdig, og det var riktig tidspunkt å selge. PWT Group er en stor aktør, og de har ressurser til å utvikle Brandstad videre. Noe som gjør at de ansatte i Brandstad også er positive.

- For oss i Moods betyr salget at vi får frigjort ressurser til å utvikle merkevaren Moods of Norway videre. Moods skal fortsatt selges i Brandstad, og i tillegg vil vi åpne tre-fire Moods of Norway herrebutikker i blant annet Oslo, Bergen og Trondheim i mars-april neste år. På sikt har vi muligheter til å distribuere Moods of Norway i PWT Groups internasjonale distribusjonssystem, som omfatter totalt rundt 1000 butikker i Skandinavia, Tyskland og Kina. Lindeberg har et godt etablert wholeslae i Norge med merkene Lindeberg og Shine. Hvis vi skal starte wholesale i Norge igjen, er det naturlig at det skjer i PWT Groups system. Så alt i alt er dette en positiv transaksjon for alle parter, sier Jan Egil Flo.

PWT Group eier kjedene og merkene Tøjeksperten, Wagner, PWT BRands, Lindbergh, Bison, Shine Original, Junk de Luxe og Jack´s.

Powered by Labrador CMS